Header

Business & Blogging, Lifestyle

Halløjsa fra DK (halleluja for et vejr). På dagen vi rejste hjem fra Bali skete et lille mirakel, jeg er nemlig blevet moster igen, jaa! Jeg er kæmpe familiemenneske, så jeg er ovenud lykkelig og tanken om, at jeg i morgen flyver til KBH igen og er 'back in business' langt fra familien er aldrig helt nem.. Jeg er dog faldet så godt til på Bredgade, hvor min base er nu, og at kalde KBH for hjem begynder så småt at føles naturligt.

Jeg glæder mig virkelig til mildest talt at GÅ AMOK med ASIGHT, jeg kan mærke, at der er så mange gode ting på vej, hvilket er bekræftende, motiverende og dejligt! Jeg ser frem til mine næste interviews med forskellige influencers til INSIGHT ASIGHT og til at fokusere mere på min youtube kanal, da jeg virkelig godt kan lide at lave videoer (hvis I har ønsker/ideer eller forslag til indhold, er I altid velkommen til at skrive, det vil kun gøre mig glad). Mit første interview efter ferien er allerede på tirsdag, som er med selveste Anders Hemmingsen, som simpelthen er for grinern, Hvis du vil holdes opdateret, kan du subscribe her. Hav en dejlig påske søndag, min tilbringes sammen med familien inden jeg i morgen tidlig flyver til KBH.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hi from cold Denmark! On my way back home from Bali, a little miracle happened: I've got the sweetest little nephew! I'm totally in love, he is the cutest little star. Tomorrow I'm flying back to Copenhagen where I'll be 'back in business', and I'm looking so much forward to working even harder with my company ASIGHT, and I believe a lot of good tings is about to come. May you all have a lovely easter, I will spend mine with the family.


Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline