Header

Food & places to visit, Lifestyle
Vi skriver onsdag den 1/11-2017, og de første flybilletter er købt (jeg forstår det ikke helt selv endnu). Længe, som i rigtig længe har jeg haft drømmen om at rejse rundt, opleve mere og møde flere mennesker på min vej. Disse rejser skulle ligeledes være for at skabe mere content til mine platforme: billeder, guides og en personlig fortælling, men 2 faktorer har holdt mig tilbage: 1) en rejsemakker, selvfølgelig for selskabets skyld men også fordi jeg ikke har en magisk arm, der kan skyde billederne af mig, haha. 2) Frygten for at rejse alene, hvad nu hvis fremfor alt er godt overskyggede og trumfede igennem, men ikke længere! Jeg kiggede på mit udgangspunkt med en kæreste der også er selvstændig, som derfor ikke kan rejse rundt og holde mig i hånden hver gang, og veninder, der ligeledes er begrænset af forskellige årsager. Hvad skulle der til? Jeg har skrevet med en masse søde mennesker, som jeg istedet skal mødes med rundt i verden og jeg rejser derfor (pt) til 4 forskellige destinationer i November! Jeg er så nervøs, men jeg ved det bliver fantastisk, lærerigt og sikkert noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv! Min kæreste skal med på én af turene, da han kunne kombinere det med arbejde, hvilket jeg håber på, der kommer endnu mere af, hehe.

Flybilletterne er som sagt booket, men jeg mangler stadig hoteller, så deeeeet er jo en mindre detalje, jeg lige skal have fikset, haha. Shit hvor føles det vildt, min mave slår knuder og om et par timer sidder jeg garanteret og stirrer ud i luften, fordi jeg ikke helt ved, hvad jeg har kastet mig ud i (alligevel har jeg været et år om at handle på denne drøm). Jeg starter ud med (okay det overraskede mig, at jeg skriver starter ud med, for i samme sekund var det som om, at mit hoved fortalte mig, at dette ikke bliver en engangsforestilling), ihvertfald starter jeg ud med babysteps, hvor det er korte getaways til destinationer i en 4 dages tid, hjem til København og afsted igen. Jeg er så stolt af at have fundet modet, som ellers kunne vinde en førstepræmie i gemmeleg, og jeg glæder mig!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Today it's the 1st of November, and my first flytickets are booked (I actually can't believe this is really going to happen). For a very long time, I've wanted to travel more and meet people around the world. Besides that I want to create inspiring content for my platforms as well: pictures, guides and a personal story from my experinces. Different things have been holding me back, because I didn't feel like travelling alone, I mean? I don't have a magic arm that could shoot the pictures haha, and I'm quite nervous if something should go wrong. I decided to change my mindset and now I've actually arranged to meet people around the world to help me shoot pictures, to meet for a coffee and show me different hidden gems, yay!
The tickets are booked, but I still need to find the hotels, haha - but I'm sure everything will turn out alright. In November I'll visit 4 destinations, but I start with babysteps: I stay for 3-4 days and go back to Copenhagen - repack and fly again. I'm looking forward to this exciting adventure!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline