Header

Travel & Getaways, REJSE TIPS

Godmorgen alle, ovenstående billede er ikke redigeret, og det er ét ud af mange unikke steder her på four seasons. Bali er vidunderlig, og hvis I ønsker en lille guide kan i læse mere fra min tidligere backpacker tur her. Snart skriver vi 2018 og for mit vedkommende betyder det heldigvis en masse rejser, for det er noget, jeg prioriterer ekstremt højt. I 2017 rejste jeg til: Barcelona, Oslo FW, Bali, Positano, Denia (Spanien), Nice, Amsterdam, Mallorca, London, Torremolinos (Spanien), Milano og Bali her slut 2017 (igen). Jeg værdsætter at have fuld rådighed over min tid og dermed muligheden for at rejse, når det passer mig, hvilket er en af de ting, som gør det nemmere at finde billige rejser, for jeg har "kun" mine platforme som indtjeningskilde, derfor bruger jeg meget tid på research. Min kæreste er også selvstændig, så når vi booker fly er det en stor fordel at kunne "shuffle rundt" mellem datoer og finde bedst mulig pris, men har man IKKE denne mulighed, som de fleste ikke har, da deler jeg nogle tips, der forhåbentlig er brugbare for jer (og indlægget er ikke sponsoreret af Norwegian, haha).

Billige flybilletter: Jeg har tidligere nævnt, at man med fordel kan rejse med Norwegian ungdom, som tilbyder billige flybilletter, såfremt man er under 26 år. Er din partner eller veninde over 26, som min kæreste er, kan I stadig købe samme flyafgang og sidde sammen, selvom I køber billige og "almindelige" billetter. Til tider kan der være over 1000,- at spare ved at bestille på denne måde. Hold øje med deres destinationer her.

Billige rejser: Jeg holder mig altid opdateret på rejsespejder, som ofte poster de vildeste tilbud! Og så nørder jeg instagram ift. destinationer, jeg gerne vil rejse til, hvor vores tur til Positano er et godt eksempel. Jeg bruger en del tid på Norwegians facebook side ift. tilbud og som oftest bestiller jeg flybilletter og hotel/ airbnb seperat.

Nytårs tilbuddet: Hvert år har Norwegian nytårsudsalg, og trods man normalt skal være under 26 for at benytte sig af deres gode priser, gælder nytårstilbuddet alle aldre. Zaedo og jeg har tænkt os at bestille en rejse mere sammen samt købe flybilletter til Italien, da vi til sommer skal på en lille roadtrip.

Søgemaskiner: Jeg bruger momondo og skyscanner til at finde bedst mulige flybilletter, og rejsespejder til impuls rejser, hvis der kommer ekstremt billige rejser.

Tips: Airhelp er en stor hjælp, hvis man har oplevet forsinkelser eller aflysninger af fly. Læs meget mere om dine muligheder her. Jeg har lært på den hårde måde, at man altid skal have en rejseforsikring og når jeg booker rejser, sørger jeg ligeledes altid for at tage afbudsbestilling med i købet.

Hvis ikke nu, hvornår så?
Rigtig god weekend!
Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline