SOMMERHUS I VEJBY

Indlægget er lavet i samarbejde med Landfolk - håndplukkede unika sommerhuse.

Book sommerhuset her // Læs mit interview her.

IMG_0213.JPG
IMG_0084.JPG

Når jeg skal søsætte nye projekter, kan jeg godt lide at rykke mig fra vante rammer, hvor jeg nemt forstyrres, til rolige omgivelser, hvor særligt naturen fylder mig op.
Da muligheden med Landfolk bød sig, takkede jeg straks ja, for jeg har tidligere booket sommerhuse for at lade roen sænke sig og skabe fokus og rum til det, der hurtigt kan forsømmes eller trække ud derhjemme, og jeg bekræftes gang på gang i, hvor produktiv jeg er under mine #workations.

IMG_0089.JPG
IMG_0071.jpg

Hos Landfolk håndplukker de sommerhusene på platformen, og der er derfor noget for enhver smag: Jeg inspireres i lyse, åbne rum og fyldes af en ubeskrivelig ubegrænset power, når jeg er nær havet - så disse var mine ønsker, da jeg skulle finde rette sommerhus til mit ophold. Jeg blev foreslået Louises sommerhus i Vejby, og jeg følte mig virkelig hjemme. Jeg blev mødt af en varm velkomsthilsen, en flaske vin og et telefonnummer hvorpå jeg nemt kunne komme i kontakt med værten, såfremt jeg havde de mindste spørgsmål - alt føltes nemt, trygt og hjemmeligt.

IMG_0079.JPG
IMG_0206 kopi.jpg

Jeg elskede det store, åbne køkken alrum, hvor jeg skabte min “alt-i-en” arbejdsplads ved spisebordet. Herfra kunne jeg blive i “den kreative energi” uden at forlade projektet imens jeg tullede rundt i køkkenet og lavede en let frokost, lidt snacks eller kaffe - for mig fungerede det, at jeg ikke skulle sidde i et lille, seperat rum og arbejde, men istedet kunne folde mig ud og lade kreativiteten fylde rummet. Perfekt sommerhus til min workation. Du finder andre sommerhuse til ‘workation’ her.

IMG_0037.JPG
IMG_0109.jpg
IMG_3921 2.JPG

Ligeledes faldt indretningen lige i min smag, og overalt blev jeg inspireret til både at skabe kreativt indhold til mine platforme og kokkerere (plejer jeg ikke at have den store interesse i, men her skabte omgivelserne bare en anden form for hygge, ro og nærvær).

IMG_9988.JPG
IMG_9991.JPG

Sommerhuset har plads til 8 overnattende gæster, hvor man finder 2 af sovepladserne i det hyggeligste aneks. Langs huset finder man en stor terrasse, hvor der både er grill, spise- og lounge område. Ligeledes er der stor have og hyggekroge til at trække sig, hvis man fx er flere afsted.

IMG_9995.JPG
IMG_3666.JPG

3-5 minutters gågang fra sommerhuset finder du stranden, og at starte- og eller slutte dagen her, er ganske magisk! En gåtur til Tisvilde kan også anbefales, det tager cirka 30-40 min. Her bliver du mødt en hyggelige caféer og butikker og undervejs ser du de fineste huse. Generelt er naturen virkelig smuk, og flere morgener vågnede jeg til synet af rådyr, der græssede rundt uden for vinduet.

DEL DIT SOMMERHUS: Landfolk får min varmeste anbefaling, og jeg har allerede booket min næste workation gennem dem. Løbende får de nye værter med unikke sommerhuse ombord, og hvis du har et sommerhus, de skal tage i betragtning, kan du sende det forbi dem her.

Love, CC