Header

Business & Blogging, Video

Efter flere efterspørgsler på events har jeg med mit firma ASIGHT lavet lidt "små-justeringer", og du har derfor muligheden for at blive en del af 2 ting (faktisk 3, når man indberegner interviews på youtube). Mit firma har netop fejret '1-års fødselsdag' og jeg er virkelig taknemmelig for at være nået hertil, hvor jeg er i dag - alt startet udfra et ønske om at samle passionerede mennesker under samme tag med muligheden for at spare med hinanden, networke og skabe relationer.

1. ASIGHT's ATEAM:

Vi er netop på udkig efter nogle stærke influencers, der fast ønsker at komme med ud til events og skrive herom (lønnet). Såfremt dette har interesse skal du blot sende mig en mail, hvor du i emnefeltet skriver "ASIGHT ATEAM" og tilføj i mailen links til dine sociale medier. Her får du så en "formular" retur, som du skal udfylde ift din reach, da dette selvfølgelig skal fremvises til virksomheden ved samarbejde.

2. ASIGHT KARTOTEK:

Da jeg samarbejder med Visit Frederiksberg, laver jeg en masse streetstyle shoots, videoer, events hvor vi er ude at spise mm. og disse fornøjligheder vil vi gerne dele med jer kære influencers. Dette er ikke lønnet, men kræver også blot, at I skal ud og hygge jer og lave en masse sjove ting sammen med mig og vores fotograf/videomand. Lyder dette som noget for dig? Send mig blot en mail, hvor du i emnefeltet skriver "ASIGHT KARTOTEK" og tilføj i mailen links til dine sociale medier, så er du med i vores kartotek med muligheden for at få en masse sjove oplevelser!

3. Interview til Youtube:

ASIGHT står for at give indblik i 'A-et' (eliten) inden for en bestemt kategori, hvorfor jeg med min youtube kanal har startet konceptet INSIGHT ASIGHT. Her highlighter jeg og giver indblik i forskellige influencers, der uddeler råd og sparring omkring noget de er særlig skarpe i. Så har du noget, du finder relevant at dele, er du mere end velkommen til at sende mig en mail - så har du muligheden for at være med i næste interview til kanalen, her! Mail: info@charlottecaroline.com

// Jeg ser frem til at høre fra dig!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline