Header

Fashion, Video

Coat Dorotheeschumacher // Jeans Zara // Bag Gucci (Broadway)

Hey! Min nye taske fra Gucci hedder Broadway og jeg har virkelig kigget på den længe, den er SÅ fin! Da jeg så den for 3 måneder siden, forelskede jeg mig egentlig i den i rød, men jo mere jeg så den, desto mere forelskede jeg mig i den hvide. Denne taske er i modsætning til min nye Louis Vuitton Noé på ingen måde praktisk, men den fuldender mit look, og jeg synes den er både unik og uundværlig, haha. Tasken har ligeledes en super cool kæde, og I kan se taskerne "in action" i min video her.

Jeg har netop tilføjet en ny video til min serie "Business & Blogging", som omhandler at tage sine platforme til næste niveau og arbejde mere professionelt og rent faktisk skabe en business. I kan se videoen her. Jeg poster sjældent mine videoer her på bloggen, så hvis I gerne vil se mere og holdes opdateret på ugentlige vlogs, business videoer, personlige videoer og meget mere, så kan I subscribe her.

I dag skal jeg forbi Polhem PR, da jeg gennem dem skal opstarte et samarbejde med en super fed butik, som jeg kommer til at vise jer mere om på instagram, da jeg ligeledes skal forbi dem senere. Herefter skal jeg mødes til en kaffe med @Blogbysandra, @MariaKragmann og @carlecarle inden den står på pakning inden afgang mod Aalborg i morgen tidlig (jeg er endnu ikke startet, og der skal også lige pakkes til Bali, ups!). Hav en skøn dag!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline