Header

Fashion

Hvorfor tager man med til modeuger, hvad går de ud på og hvordan kommer man egentlig med? Igennem min nye business som konsulent inden for branding online, markedsføring og influencer marketing står jeg over for en masse ambitiøse mennesker, der blandt andet ønsker indsigt i modebranchen - og dét kan jeg godt forstå! So let's talk FASHION!

Jeg har gennem de seneste år interesseret mig meget for mode, men på et tidspunkt ville jeg gerne udvide min horisont ift. kendskabet til andre internationale brands. Jeg vil gerne inspireres og afprøve nye måder at style på, som man ofte får lyst til, når man tager fra diverse modeuger, hvor inspirationsfiltret er fyldt til randen. For at være opdateret (og på forkant) inden for trends og tendenser i modebranchen, er det her en god idé at deltage i modeuger rundt i verden, da man bliver præsenteret for kommende kollektioner og dermed også for print, farver, styles og styling kombinationer. Dette indblik giver dig muligheden for at være "first-mover" ift. hvad der rør sig og samtidig holde dine læsere opdateret og måske endda blive deres inspirationskilde - AW18 kollektionerne som fremvises nu er der selvfølgelig lang tid til kommer i butikkerne.

Personligt synes jeg det vigtigt, at man værner om sin egen stil og husker på, at fordi noget er på mode, er ikke ensbetydende med, at det klæder alle eller er for alle. Når jeg ser shows kigger jeg ofte på sammensætningen af styles, enkelte keypieces og selvfølgelig hvilke styles det egentlig er, som kommer på mode. Indtil videre har jeg ikke taget 'farvetrends' til mig (medmindre det er de klassiske haha), så hvis fx lilla er 'den nye trend', bærer jeg ikke lilla! Vær tro mod dig selv og din stil, og bær det tøj, som du har det godt i.

At deltage i modeugerne er ligeledes en god mulighed for at networke, møde andre influencers og komme tæt på de enkelte designeres univers. I København er jeg fx blevet spurgt, om jeg vil komme backstage og interviewe designerne og give indblik i stemningen mm., men grundet koordineringen af cphfw, hvor tidsintervallet mellem shows er kort og afstanden lang, da har jeg ikke mulighed for dette. Ovenstående blot for at nævne hvorledes fashionweek også kan være døråbner for andre muligheder.

Hvordan søren er det så, at man kommer med? Der ligger selvfølgelig en masse forarbejde og generelt arbejde bag, før man bliver inviteret, da man igen skal huske, hvorfor det vil have værdi for et brand, at netop DU kommer. Det kan sagtens hænde, at et pr bureau eller brand, som har pr in house, ikke har kendskab til dig, hvorfor man også selv kan kontakte de enkelte brands når showplanen er offentliggjort.

Det er kun en lille procentdel som afholder shows under modeugen, men samtidig finder messerne CIFF og revolver sted, som jeg vil anbefale at tjekke ud ift. at udvide sit kendskab til flere brands og måske introducere dig selv.

Dette er meget kort og overordnet fortalt, men håber et lille indblik gav afklaring ift. evtuelle spørgsmål.

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline