Header

Business & Blogging

Jeg har opstartet 'insta meet ups' for at samle passionerede mennesker, der alle har en fælles interesse for brugen af sociale medier. Alder, størrelse på SoMe og erfaring inden for branchen spiller ingen rolle ift. hvorvidt man kan deltage eller ej, alle er velkomne! Har man svært ved at række ud til andre eller generelt at udvide sit netværk i 'influencer branchen' er dette en mulighed for at tage første skridt på vejen. Jeg har afholdt mine første 2 meet ups denne uge, og allerede nu ser jeg en bølge af initiativer til at mødes på kryds og tværs for at hjælpe hinanden med at skyde billeder og øge kendskabet til hinanden (kæmpe yay)!

Hvorfor gør jeg det? Det er jeg blevet spurgt om et par gange eller 10 af andre i branchen, og kun folk der har nok i sig selv eller som udelukkende tænker 'what's in it for me' stiller et sådan spørgsmål - det har derfor ført til dette indlæg, hvor jeg åbner lidt op for det mindset der ligger til grund for, at jeg er, hvor jeg er i dag, og handler som jeg gør.

I min branche kan vi i dag have en tendens til at måle hinandens "værd" udfra vores størrelse på de sociale medier, så når jeg skaber rammerne for at samles i et forum for influencers kigger man hurtigt på, hvem der deltager, og om det mon så har en værdi for en selv at dukke op, for hvis ikke de deltagende er 'større og mere succesfuld' end en selv, så har det jo ikke stort nok 'return on investment' ift at bruge sin tid herpå. Der må jeg sige at være dybt uenig!

Se tingene i et større perspektiv! Hvis du vil 'blive større' må du tænke større! "X" kan have opbygget en loyal følgerskare på fx 5000 mennesker, som i sidste ende kan have større værdi ift. konvertering og engagement end en med 60.000 følgere (dette laver jeg snart en video om til min business kategori på youtube her). Vores netværk er det vigtigste vi har, og når alt kommer til alt er det dét, som har værdi for os! "X" har måske 450 følgere men viser sig at have det vildeste netværk og måske endda være døråbner til nogle mennesker du har brug for i dit netværk. For folk der ikke er i denne branche kan det lyde helt absurd at blive vurderet på denne måde, og det er netop min pointe - det ér absurd! Husk på hvad der egentlig har værdi, det er menneskerne bag, ikke tallet der står på vores instagram profil. Selvfølgelig kan vi online hjælpe med at vokse hinandens kanaler, ingen tvivl om det!

Det man måske glemmer: Jeg tager dette initiativ for at hjælpe andre og bryde med et ellers lukket netværk, hvor de færreste deler ud, fordi man frygter andre får større succes end en selv. Umiddelbart tænker man: det ser hyggeligt og 'nemt ud', men det man måske glemmer er, at jeg bruger tid og energi på at svare alle, der spørger ind til, hvad det egentlig går ud på. Jeg opretter grupper på kryds og tværs for at alle møder nye mennesker, hvis de deltager igen, og jeg opretter nye datoer for insta meet ups, når ét meet up er fuldtallig med 10. personer, så alle kan være med. Dette gør jeg som en del af noget større, for trods det er hyggeligt og rart, så ér det dyrbar tid man fjerner fra andre fokusområder som selvstændig - men jeg ser en stor værdi i dette tiltag; et budskab der skal spredes!

Jeg tror på at vi sammen kan skabe en bølge af god og inspirerende karma, hvor vi hjælper hinanden noget mere! Og jeg tror på at dette fænomen vil blive set oftere og oftere (forhåbentlig), men lov mig at der for altid skal være plads til ALLE - ligemeget om man har startet en meet up eller blot er en del af en "fast" gruppe, der på sigt dannes. Det man giver, får man igen, så husk karma, hvis du en dag har nok i dig selv og din lille osteklokke ;)!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline