Header

Lifestyle

Hey og godmorgen på denne skønne lørdag! I går afholdt jeg mine første 1-1 sessions, og jeg sidder tilbage med et stort smil på læben og en fantastisk mavefornemmelse. Jeg ser allerede frem til mine næste sessioner i morgen, søndag! Det er en fantastisk følelse at kunne hjælpe andre, og jeg er taknemmelig for den opbakning og feedback der fra start har været til mine sessions og kommende kurser. Pt er jeg i kontakt med forskellige steder i Aalborg ift. at afholde et lille kursus omhandlende brugen af sociale medier, personlig branding online og indblik i influencer marketing.

For mit vedkommende handler livet om at forfølge sine drømme, store som små, og det er for mig en af de største sejre, når jeg lytter til mit hjerte og går målrettet efter det, jeg virkelig brænder for. Det er selvfølgelig nemmere tænkt og sagt end gjort, for vejen som selvstændig er kringlet og hård, men det er en del af rejsen, når man arbejder sig hen imod personlig og økonomisk frihed - hvis den var nem og ubesværet, gjorde alle det.

Jeg ønsker at inspirere og ikke mindst motivere andre med min passion og historie. Jeg vil gerne videregive og dele erfaringer, hvorfor jeg forinden da mener, at man skal have gennemlevet en bred vifte af scenarier som rent faktisk er brugbare for andre. Når man tilmelder sig mine 1-1 sessions modtager man nogle specifikke spørgsmål, som skaber stof til eftertanke og som sporer dig ind på, hvad dit egentlige ønske med dine medier er, og hvad du gerne vil opnå på sigt. Hos mig er der plads til at drømme, og jeg minder folk om, at disse drømme kan blive en realitet med de redskaber jeg videregiver, såfremt man gider at gøre det stykke arbejde, det kræver, for det er dét, der er det altafgørende spørgsmål, og det er det som skiller folk med succes fra dem, der blot drømmer om den.

Et lille indblik i glansbilledet: Mit mindset, handlekraft og viljestyrke er de bærende kræfter i min business, og min business er mig - jeg ér min business: derfor har alle mine valg stor konsekvens for de mål jeg sætter mig. Weekenden er for mig hellig, ikke til at slå benene op og se en sæson Game of thrones, men til at planlægge shoots og skabe materiale til den kommende uge. I dag er lørdagen afsat til streetstyle shoot, fordi vinterperioden betyder kortere dage med lys, og det er ikke en undskyldning for ikke at kunne holde sine platforme kørende, tværtimod kræver det blot mere strukturering og planlægning. Trods jeg gerne vil ud med mine veninder, som jeg ikke har set i en lille måned, så har jeg et ansvar over for de mennesker, der i morgen har booket en session - jeg skal være klar i hovedet, og selv ville jeg ikke acceptere at have betalt penge for en professionel session, der ikke fremstod professionel, fordi udbyder virkede træt (den her skal man ikke "fake it til you make it). En stor sejr for mig er at være stolt af mig selv, og det er jeg, når jeg har givet mig 140% og gjort en forskel for andre inden for min branche og i livet generelt.

Hvorfor lade undskyldninger begrænse din formåen? I slut 2017 besluttede jeg mig for at starte op på min drøm omkring sessions, foredrag og workshops, jeg ville fortsætte som selvstændig - grædeture, ondt i maven, søvnløse nætter - og ALT det sjove, det ubeskrivelige og uundværlige, koste hvad det vil! Jeg var nødsaget til at frasige mig en kunde, som ellers gav mig ro i maven for hele 2018 (dette for at en ny og forhåbentlig bedre dør kan åbnes), jeg opstarter sessions samtidig med min bolig er dækket af sorte sække og flyttekasser grundet ændring i flyttedato, så det ikke er muligt at være i lejligheden. Samtidig er der ekstra travlt på mailen, planlægning af kurser udenbys, ny lokation for afholdelse af sessionerne, en kæmpe flytning og udlån fra PR bureauer, da det meste af mit eget tøj er pakket ned - så venter Oslo, Stockholm og den danske modeuge lige rundt hjørnet, som ligeledes kræver planlægning (meget planlægning)! Jeg kunne læne mig tilbage og sige, at tiden bare ikke er den rette til at udleve min drøm lige nu, men hvis ikke nu, hvornår så?! Så cliché som det kan lyde, så er det altid en kæmpe fordel at se muligheder fremfor begrænsninger, særligt når vi er aller mest presset - og igen handler det om vores mindset og måden hvorpå vi vælger at se tingene. 

Jeg er sikker på, at du vil opleve din første sejr, når du vælger at prioritere en drøm eller ønske du længe har haft! Det kan være alt fra at stå tidligere op, spise sundere, ses oftere med dine veninder til at tage på den jordomrejse du altid har drømt om. Før vi kan være der 100 % for andre, må vi være i balance - og det er vi først når vi har indre ro, som skabes ved glæde, der kommer af at gøre ting, vi godt kan lide. Jeg håber du gør en masse ting, du godt kan lide, og at du gør det ofte, for det er en sejr i sig selv.

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline