Header

Business & Blogging

Hey! Er der mon andre end mig, som har bemærket, at jeg har været knapt så aktiv på bloggen? Ihvertfald er der en grund! Jeg har de seneste 14 dage rendt til lidt møder, 'bearbejdet' disse og lyttet til mavefornemmelsen og når ja: så har jeg smidt ud, pakket sammen, ryddet op, gjort hovedrent og pakket mit dejlige store værelse ned og netop overdraget nøglerne til ny lejer. Om man vil det eller ej, så tager en flytning altid større fokus og mere tid, end man regner med, og jeg føler at have forsømt både svartiden på mails og mine platforme (det føles som en kæmpe stressfaktor). Jeg har dog været aktiv på eventfronten, da jeg sætter stor pris på at blive inviteret + der er stor værdi i at mingle og networke, men jeg har samtidig været nødsaget til at opprioritere nogen fremfor andre, da julen skaber rammerne for en masse juleevents, jeg desværre ikke føler at have haft tiden til.

Oveni flytning og store beslutninger, har jeg endda leget med en masse tanker omkring tiltag her på bloggen (okay hej, alt på én og samme tid - typisk mig). Jeg er typen der kigger tilbage på 2017 og revurderer hvad der sket på alle fronter: familie, kærlighed, arbejde, venner, rejser, bolig, helbred, uddannelse osv - og jeg begynder så småt at være afklaret ift. hvad der skal ske i (start) 2018, man ved jo trods alt ikke altid, hvad fremtiden bringer ;)!

Skal man gå selvstændigt, signes i et bureau eller noget helt 3.? Jeg bliver glad og varm indeni, når jeg ser hvad 2017 har bragt, og jeg er så spændt på, hvad jeg går imøde i 2018! De sidste par år er der sket mange store skift i løbet af korte perioder, og jeg elsker årsskiftet, fordi jeg altid får en ekstra fornyet energi og tro på, at der er en mening med alt, og at alt nok skal gå, for hey? Det gjorde det jo i det forløbe år!

Jeg husker tydeligt hvor begejstret og glad jeg blev ved at blive signet hos SMAC agency, som på sigt dog viste sig ikke at være det rigtige sted for mig. Den seneste uge har jeg afholdt møde med henholdsvis Bloggers Delight og Buzzanova, omkring hvorvidt et af disse steder skulle være mit nye "tilholdssted", og i dag gav jeg 'meldingen' om, at jeg går 100 % selvstændigt, og altså ikke ønsker at blive signet. Det er nervepirrende, for der er fordele og ulemper ved det hele, men jeg har fulgt mavefornemmelsen, som lige nu skubber mig i denne retning. Måske det for nogen kan lyde lidt indviklet, eller måske det ikke helt giver mening hvad fordelene og ulemperne er, det vil jeg med glæde lave et seperat indlæg om, hvis I ønsker større indblik.

Hvad så nu? Lige nu er jeg super glad, da jeg inden for den næste måneds tid går en masse skønne ting i møde. Bali er lige rundt om hjørnet, når jeg kommer hjem flytter jeg sammen med min store kærlighed på Frederiksberg og så har jeg en god fornemmelse i kroppen, der siger mig, at 2018 bliver et kanon år! Disse dage sidder jeg ekstremt meget på mailen (trods den er blevet lidt forsømt grundet flytning), men der skal både afsluttes samarbejde, nogen skal 'genforhandles', nye skal stables på benene og samtidig er jeg ved at planlægge fashion week med Karomusen! Det var en lille update herfra, rigtig dejlig torsdag!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline