Header

INTERIOR

Rigtig glædelig jul! Jeg håber I alle havde en skøn aften i går! Nytårsaften er lige rundt om hjørnet, og i år holder jeg nytår på Bali, men når jeg har holdt det hjemme, elsker jeg at pynte en masse op og gøre ekstra meget ud af nytårsbordet. Som oftest går jeg i flying tiger, søstrene grene eller Netto for at finde pynten, dog skal man være i god tid for at finde de gode sager, haha. Jeg elsker små overraskelser i løbet af aftenen, og rammen med "cheers" synes jeg er en god anledning til at få skudt en masse sjove billeder, og i ballon-uret ville jeg i hver ballon ligge en seddel med en leg eller andet sjov. En cliché er sedlerne med "din opgave i løbet af aftenen", som gemmes under tallerkenen eller som trækkes i en lille pose ved ankomst. Nytårsaften siger man, at det bringer held at kysse en klokken 00.00, så en sød tanke er at uddele et lille kort til dine veninder kl 00.00 med et kys uden på, hvor du fx skriver: "tak for dig, for et skønt 2017 sammen og for endnu flere minder i 2018" - kys. Det er en lille surprise som bringer smilet frem hos alle.

Der er mange ting, man kan gøre, men vigtigst er at nyde aftenen med dem, man holder af og personligt sørger jeg for ikke at have en masse forventninger eller planer efter kl 00.00, da jeg godt kan lide at aftenen som den kommer. Hvordan plejer I at gøre?

Merry Christmas everyone! This year I will be celebrating New Years Eve at Bali, but when I've been hosting it at home I really love to decorate the most amazing table for my friends! Some people don't put a lot of effort into it, but I simply love it, and in this occasion I don't do 'less is more' haha. One year the ceiling in my livingroom was filled with balloons, and I always love to mix gold, white and black. Have a look, and maybe you will find some inspiration for your party.

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline