Header

Food & places to visit

I sidste uge gæstede jeg Delimarché sammen med @sofiemartine .. Jeg havde desværre ikke haft fornøjelsen af at besøge cafeen før, hvorfor jeg så frem til at opleve stedet samt smage på deres lækre mad. Deli Marché ligger ganske kort fra centrum og er derfor et sted, hvor man kommer ned i gear og kan nyde lækre råvarer som skiller sig lidt ud fra det traditionelle "café menukort". Næsten alt er hjemmelavet og vi startede derfor ud med deres limonade (de havde 5 forskellige slags), mums! Vi afprøvede herefter deres dildbagte laks med spidskål, syltede rødløg og grøn olie samt deres anden salat med quinoa, humus, frisk rødbede og kylling - og hold nu fast: disse koster kun 39,- stykket? Det er seriøst for vildt, for de mættede virkelig og smagte himmelsk. Jeg er jo stor fan af sund mad, og så endda helt frisklavet af gode råvarer.

Caféen leverer dagligt mad ud af huset til ca. 200 kunder samt serverer frisk middagsmad i kantinen ved siden af cafeen. De har så mange lækre dips, kager, drikkevarer, tilbehør og mad generelt, som man nemt kan tage med hjem og nyde.. Dette koncept kalder de "Enjoy at home", hvor retterne og delikatesserne på forhånd er pakket og klar til dig på farten eller til dig som ønsker en nem aftensmad. Deres desserter så virkelig lækre ud, men jeg var faktisk så mæt, at jeg ikke kunne spise mere, så jeg tænker at have dette tilgode til næste gang, jeg besøger caféen. I kan se mere på facebook her. Ha' en dejlig onsdag.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Last week I visited Delimarché with @SOFIEMARTINE. The café is placed near by centrum, and they serve different kind of homemade food made of the best ingredients. We had the opportunity to try their delicious salmon with pasta, salat with quinoa, humus and chicken and some very tasty homemade lemonades. Thanks for having us!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline