Header

Business & Blogging

I får lige et lille sneak peek af den kommende uges seje influencers og iværksættere, som skal medvirke i INSIGHT ASIGHT (Carla er dog først start næste uge). I denne omgang er der fokus på inspirerende kvinder, der alle har noget på hjerte, gode råd og tips de gerne vil dele med jer! Næste gang afslører jeg nogle seriøst cool fyre, som ligeledes har opnået succes på de sociale medier, but first: back to the ladies!

Fra venstre ses smukke Victoria Garber, som er youtuber med over 87.000 subscribers og hun har netop udgivet egen smykkekollektion, dét er sejt i så ung en alder! Hun er klar til at dele sin historie og vejen til succes med jer.

Midt for: Louise Hylland er en kær veninde, som er den mest cool iværksætter med eget brand @officialanimalistic. Hun har særligt udvalgte ambassadører for brandet, som alle er anerkendte influencers og kendisser. Hvordan slår man igennem og får succes? Dét giver Louise jer indblik i!

Til højre ses inspirerende og herlige Carla Mickelborg, som nogle måske kender fra filmen "far til fire - gi'r aldrig op', hun har stor succes på youtube (her) og jeg glæder mig til at dele interviewet omkring denne powerkvinde med jer!

Psst: husk endelig at sige til, hvis I har nogle ønsker til medvirkende i mine interviews, og indtil da kan i følge med på instagram: @asightdk og subcribe på youtube her. Hav en helt fantastisk mandag!


Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline