Header

INTERIOR

1. Kaare Klint // 2. Thelma sengebord // 3. Ullnorr // 4. the wall market // 5. Arne Jacobsen 7'er

Dansk design står øverst på ønskelisten hvad interiør angår - klassisk, tidsløst og en sikker 'investering'. I 2015 forelskede jeg mig i et beton havebord fra ILVA, som de stadig har (endnu på tilbud), men som måske bliver en anelse for stort til vores nye lejlighed, hvorfor vi starter ud med mit nuværende Piet Hein, model B612 Super-Elliptical. Igen et klassisk bord, men en anelse for lille ift. at kunne invitere mange gæster. Mine forældre har 2 Kaare Klint Safari stole stående i deres køkken-alrum, hvor jeg for alvor forelskede mig i både design og 'funktion', da de er smukke og fantastiske at sidde i. Om jeg er på udkig efter 2 i god stand?JA!

Generelt går jeg ind for less is more i boligen, og jeg vil hellere have et halvtomt hjem, der med tiden indrettes med drømme interiør end fylde mit hjem med impulskøb - det kan tage år at skabe rammerne for sit drømmehjem, men jeg synes det er ventetiden værd. Denne holdning er langsomt 'opstået' efter at have flyttet utallige gange i løbet af mine 8 år som 'udeboende' - trust me: jeg har ændret stil et par gange eller 5 og ved nu hvad der præcis er mig, og hvad der bestemt ikke er (halleluja hvor har jeg været vidt omkring, haha).

Hvad kunst angår, er min viden endnu ikke den største, men da jeg sidste år deltog i en stor kunstudstilling blev jeg virkelig grebet af de mange værker, hvilke tanker der ligger bag og hvad der ligger til grund for, at noget kunstliv slår igennem, når andet ikke gør. Abstrakt kunst forstår jeg mig ikke på, det må jeg sætte mig noget mere ind i, men personligt er jeg af den holdning, at man skal have værker hængende, som siger én noget - kendt kunster eller ej, så vil jeg aldrig udsmykke mit hjem med malerier, jeg ikke bryder mig om. På nuværende tidspunkt er det store billeder, der pryder mit hjem og fylder de bare vægge med en stemning, der vækker en følelse, jeg holder af, det er dét kunst og billeder kan.

For tiden nørder jeg boligmagasiner, pinterest, instagram og alt hvad der har med bolig at gøre, og så elsker jeg at gå på opdagelse i boligbutikker, hvor jeg drømmer mig lidt væk og forestiller mig den helt perfekte indretning, hihi. JA! Jeg glæder mig til at flytte - og de af jer, der har egen bolig må kende til spændingen der medfølger en ny base :).

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline