Header

Food & places to visit

- English version below -

Where and what to eat: I går gæstede @sofiemartine og jeg Illum rooftop, hvor jeg for første gang spiste på restaurant Maio, og det smagte mums! Som i kan se er hovedretterne ikke kæmpe store, men det smagte himmelsk, og så var der jo plads til en dessert ;)! Jeg er helt tosset med ravioli og bestilte derfor deres RAVIOLI DI PASTA FRESCA, som er med Karl Johan svampe og hassenød fyld, smør, timian og frisk sort trøffel. Til dessert lod jeg lidt tjeneren overraske mig, og vidste faktisk ikke helt, hvad jeg endte med at få, haha. Det gør jeg næsten altid, når jeg ikke kan bestemme mig. Til mit held smagte det lige så godt, som det så ud! (Se den fine "blomsteranretning" ovenfor). Navnet på desserten er SEMIFREDDO ALLO YOGURT - "Yoghurt semifreddo”, mandler og skovbær. Sofie fik deres Sachertorte og abrikossorbet, som var en slags chokoladekage.

Lidt af hvert: Nogle af jer har spurgt, hvor min kjole er fra, og den er fra BIKBOK (dog købt på udsalg, så ved ikke, om den stadig er til at finde). I dag har jeg været ude at se en lejlighed på Frederiksberg, som desværre var for lille til 2 personer, så jeg søger videre. Mangler du et sted at bo, så søger jeg nemlig en lejlighed (ikke værelse) til ca 7000 kr om måneden med cykel afstand til centrum. Jeg har et værelse på 30 kvm på Bredgade, 1260 København K, som kan blive dit, såfremt du har en lejlighed til rådighed eller kan sætte mig i kontakt med nogle, som har. Værelset er IKKE ledig før lejligheden er fundet, men giv endelig lyd, hvis du kender til noget.

Hav en dejlig onsdag, når jeg er færdig med arbejde står den på datenight, hvor jeg skal overraske min bedre halvdel :). Jeg håber I går en skøn aften imøde!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Where and what to eat: Yesterday @sofiemartine and I visited illum rooftop, where I tried restaurant Maio, for the first time. I absolutely love ravioli, so I had to try their RAVIOLI DI PASTA FRESCA, which is homemade ravioli filled with Porcini mushrooms and thyme, served with butter, hazelnut and fresh black truffle. For dessert I had their SEMIFREDDO ALLO YOGURT (Yogurt semifreddo, almond and forest berries), isn't it pretty? In case you are visiting Copenhagen you should definitely try Illum Rooftop where they have different restaurants.

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline