Header

Business & Blogging

Jeg har siden opstart af min konsulent virksomhed hjulpet forskellige seje mennesker, der alle har haft et fælles ønske om at optimere sine platforme. Hvorledes man engagerer og vokser sit publikum, skaber en rød tråd på sine kanaler og finder frem til sin helt rigtige passion er nogle af de ting, vi sammen har kigget nærmere på. Man kan bestille en 1-1 session her.


Aalborg: Jeg har den seneste tid udarbejdet et oplæg, hvor jeg uddeler gode råd til personlig branding online og giver indblik i de virkemidler, jeg har erfaret som værende altafgørende for ens gennemslagskraft på de sociale medier. Mit første "foredrag"/oplæg afholder jeg i Aalborg den 8/3 hos vinbaren Douro - pt er der 12 pladser tilbage, og jeg glæder mig super meget til at kunne lære en masse fra mig. Man kan købe en billet til 50,- her.

København: Jeg mangler blot at få bekræftet lokation i København, og så kommer jeg ligeledes til at holde et her - forhåbentlig flere på sigt! I dag skal jeg holde et kort oplæg omhandlende affiliate marketing hos tradetracker, dette for lidt over 100 mennesker bestående af andre influencers og virksomheder. Jeg er spændt, men tager det med mig som en rigtig god læring!

Insta meet up: Mandag og tirsdag den 12. og 13. februar afholder jeg mine 2 første meet-ups som egentlig blot er skabt for at folk i branchen kan mødes og networke. Til tider kan det være svært at komme ind i et netværk, hvis man ikke lige kender nogen, det kan også være man måske mangler en 'makker' at sparre med/ skyde billeder med - og netop derfor mødes vi max 10 ad gangen, hvor man efterfølgende kan mødes på kryds og tværs og hjælpe hinanden. Hvis du vil med skal du blot holde dig opdateret via min instagram her.

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline