Header

Business & Blogging

Når man har en ide (alt fra små til store) kan vejen til færdig produkt eller resultat godt synes lang og kringlet, og hvordan, hvorledes og hvilken der er den helt rigtige vej at gå kan ligeledes være svær at vælge. Derfor er det en god ide at spare med dine omgivelser - måske ser de noget, du ikke selv ser.

Den seneste uges tid har jeg virkelig været i tvivl om den røde tråd på min youtube kanal, og bedst som jeg synes at have fundet den, pitchede jeg denne for @annelinneaholm , som satte tingene lidt i perspektiv og dermed gav mig en brugbar feedback: således skulle min røde tråd så ikke være. Min udfordring er ofte, at jeg tænker:" det her vil jeg gerne dele ud af, men det er for kedeligt.." Min ide var at gøre det ganske simpelt med en helt clean rød tråd, hvor Anne fik mig overbevist om, at jeg sagtens kan dele ud af de ting, jeg beskæftiger mig med, give indblik i de møder jeg afholder og snapshots fra min hverdag generelt (det håber jeg så, i gerne vil høre mere om). Jeg kommer til at køre 2 dage på kanalen, mandag og fredag, hvor der er et fast tema - og herimellem deler jeg ellers forskellige videoer, som det lige passer ind. Vil I høre de to temaer?

Må I alle have en skøn dag, jeg er i Aalborg da jeg har fødselsdag wuhuu!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

When you have an idea (small as big) it can sometimes be a little difficult where to start, what to do and which way to go in the process of achieving something bigger. Therefor a good tip is to pitch your idea for your surroundings - they might see something you didn't. Lately I've been in doubt about the features on my youtube channel, therefor I asked @annelinneaholm to get some feedback, which was very useful, and now I am looking forward to starting for real! Have a lovely day, today I'm in Aalborg because it's my birthday, yay!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline