Header

SPA & WELLNESS

I går var min kæreste og jeg forbi arndal spa, hvilket gav os den bedste start på ugen! Jeg har før prøvet en få massage samtidig med min veninde, hvilket var super hyggeligt, men parmassagen i går var virkelig tiltrængt, og bestemt noget vi begge gerne vil snarest igen. Det føles som om, at tiden går helt i stå og nærværet styrkes, for man kommer ned i gear og er 100 % tilstede.
Da massagen gik i gang bad jeg hende massere mig hårdt, da jeg personligt godt kan lide at føle, at jeg bliver løsnet op - og det skal jeg lige love for, at jeg gjorde! Hun fik min ryg til at sige knæk flere gange, og jeg havde en masse små spændinger rundt i kroppen, som hun fik løsnet op - det gjorde ondt, men på en god måde! Er man ikke til denne form for massage, kan man blot bede om et mildere tryk (gjorde jeg nemlig første gang).

Efter massagen nød vi spa-afdelingen og fik den lækreste te med lidt frugt til. Fordi vi var der en mandag, havde vi faktisk afdelingen for os selv, hvilket var så dejligt. Jeg er stor tilhænger af, at man kan få sig sådanne oplevelser, uden man skal rive en hel dag ud af kalenderen. Arndal Spa ligger på Store Kongensgade 21 (lige ved Kongens Nytorv), så det er både nemt og hurtigt at komme til. Overvejer du en lille getaway, hvor du ønsker at spare transport og overnatning, så kan jeg varmt anbefale Arndal Spa (såfremt du selvfølgelig kommer fra København, ellers kan man gøre det til en hyggelig tur til KBH).

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline