Header

Travel & Getaways, London

I går ankom jeg til London, hvor jeg bor i et område, jeg ikke har besøgt før: Shoreditch. Jeg er blevet fortalt, at det skulle være et upcoming cool sted, og stilen er lidt lige som sidste billede, hvor der gemmer sig nogle små hyggelig steder. London er for mig en by, man sagtens kan tage en lille smut-tur til, hvilket også er tilfældet denne gang, jeg rejser nemlig tilbage til KBH i morgen. Jeg er herovre af to årsager: business & pleasure! Jeg er ved at skyde en video, som kommer op slut maj (hvilken og hvorfor giver meget god mening, når den kommer ud, eller det håber jeg da, haha)..

Jeg har faktisk kun ganske få ting jeg gerne vil herovre disse dage, og det er at besøge covent garden, portobello road og primark (de der kender primark ved, at man lige får tisset af inden, spist en lækker frokost og drukket en god spand kaffe, så er man klar til at gå på jagt, for man skal lige bruge "lidt" tid derinde for at finde de gode sager). Portobello road har jeg tidligere besøgt med min familie, og covent garden ser bare så fin ud, så begge steder skal jeg skyde video..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Yesterday I arrived i London, and this time I'm staying in Shoreditch. It's just a short getaway, and tomorrow I'll be heading back to Copenhagen. The trip is a mix of business & pleasure, because I'm making a video, which will be "released" in the end of May. The only thing I actually want to do or see this time is to visit Portobello Road, Covent Garden and Primark.

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline