Header

Hey, hermed en lille Update ift mit forrige indlæg omhandlende kurser, foredrag og 1-1 sessions med fokus på personlig branding online. Som selvstændig sørger jeg altid for at være tilgængelig på mailen, og når man vælger at gå all in med en ny business, hvor man blandt andet skal være der for andre, som i dette tilfælde, kan man ikke gøre det deltid eller når det lige passer ind. I dag blev junglen min arbejdsplads, og takket være 3LikeHome var dette ikke en udfordring.

Jeg er overvældet og taknemmelig for den feedback der har været, særligt på 1-1 sessions. I er for vilde! Grundet efterspørgslen har jeg pt en udvikler på sagen, der er ved at sætte et bookingsystem op, så I kan booke jeres tid og få en bekræftelse på mail. Yderligere vedhæftes nogle specifikke spørgsmål, som giver dig optimalt udbytte af selve sessionen. Min mave slår kolbøtter af begejstring, for jeg er så glad for at kunne hjælpe topmotiverede mennesker, der har valgt at gøre en forskel for sig selv!

Inden fredag skal mit nye “tilmeldings-modul” gerne være færdigudviklet til bloggen, så I kan tilmelde jer der igennem. Jeg skriver på Instagram, når det er online og klar (trods man har skrevet, skal man booke sin tid gennem systemet).
Ift. priser bliver opstartsprisen kun 499,- for 2 timer med fokus på DIG og DINE mål! Er fysisk fremmøde ikke en mulighed, tilbyder jeg Skype opkald til samme pris og varighed.

Tak for jer!

Love,CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline