Header

Business & Blogging

Jeg er stor tilhænger af at høre folks historie, hvad de beskæftiger sig med, og hvorfra lysten til netop dette valg er opstået. Gang på gang mødes jeg så med: "og det du laver er sådan noget blogging?". Well, ja jeg har en blog, så jeg blogger blandt andet sammen med alt det andet, jeg beskæftiger mig med. I dag fortæller jeg derfor lidt nærmere omkring, hvad jeg også laver, for min blog er langt fra det eneste, jeg beskæftiger mig med..

Jeg vil faktisk gerne lave flere skriv herinde, men pt har jeg gang i en masse ting der begrænser mængden lidt, derfor giver jeg ligeledes indblik via snap og instagram, da det er lidt nemmere på farten. For nemhedens skyld deler jeg det her i indlægget lidt op, men til hverdag sidder jeg med alt samtidig (Og jeg elsker det).

1. Visit Frederiksberg: Jeg samarbejder med Visit Frederiksberg, hvor jeg dagligt afholder møder med butikkerne, planlægger videoshoots (skriver manuskript hertil og ordner alt praktisk ift. medvirkende), streetstyle shoots med influencers, nye tiltag, events og meget mere. Ligeledes styrer jeg deres sociale medier og er tovholder på forskelligt samarbejde mellem den enkelte butik og Visit Frederiksberg.

2. Bloggen: Denne har jeg af ren lyst og interesse, fordi jeg elsker at skrive og dele ud. Mit samarbejde med visit Frederiksberg inkluderer også, at jeg laver diverse skriv om Frederiksberg på bloggen. Ligeledes er min blog samlingspunktet for at udvide mit netværk. En sjældent gang laver jeg samarbejde herigennem, men det er ganske få samarbejdspartnere jeg takker ja til, da jeg skal kunne stå 100 % inde for produktet (så når der kommer et samarbejde er det fordi jeg er begejstret over noget, jeg ønsker at dele med jer).

3. ASIGHT: Med mit firma laver jeg mindre events for blandt andet butikker og restauranter, primært i Aalborg og København. En rød tråd er at skabe content i samarbejde med influencers, derfor har jeg kategorien "insight Asight" på min youtube, hvor jeg her interviewer andre influencers, der giver indblik i deres verden og uddeler tips og råd. Ligeledes arbejder pt på at lave en masse streetstyle shoots og upcoming events. Noget man måske ikke tænker over ift ovenstående er tiden på koordinering, få et shoot i hus, skyde videoen og redigeringen heraf samtidig med planlægningen af egne events samt for visit Frederiksberg.

4. Event-"partner" : Jeg samarbejder nu med NOUW ift. afholdelse af events, og vi har allerede nogle cool arrangementer i støbeskeen. Jeg elsker at have en sparringspartner og nogle lidt anderledes events for hånden. (Disse ved siden af mine egne events og visit Frederiksbergs).

5. Youtube: Jeg samarbejder nu med Pieces, hvor vi skal rundt i DK og skyde videoer i nogle af deres butikker. Antallet af videoer varierer, men når vi er afsted afsættes hele dage, hvilket gør, at jeg skal indhente andet arbejde, når jeg kommer hjem om aftenen (derfor køber jeg meget take-away mad, da det simpelthen er det sidste jeg gider bruge tid på, haha. Jeg får ofte kommentarer på snap om, at jeg køber meget mad ude - that's why).

6. Kursus og foredrag: Jeg er faktisk snart færdig, men jeg går på kurset innovative event management (lørdage), hvilket har åbnet døren for et kort foredrag jeg skal holde, (jaaaa: så det arbejder jeg på sideløbende, da jeg gerne vil mere ift. oplæg og foredrag).

7. Projekter: Se her bliver det spændende, for det er jo her jeg rigtig kan udfolde mig. Pt har jeg et projekt i støbeskeen med året kvindelige iværksætter, hvor vi skal lave noget spændende ift. kvindelige rollemodeller og iværksættere. Så arbejder jeg på en stor event for influencers (bliver nok først afholdt i 2018). Og så arbejder jeg rigtig meget med forskellige ideer til min youtube kanal, hvor jeg blandt andet inddrager andre til min youtube kanal (dette tager igen tid at koordinere, filme, redigere osv).

8. Andet: kaffe-møder, folk der vil samarbejde, nogle der gerne vil have hjælp, veninde-hygge, events & lanceringer (dem er der rigtig mange af), hjem til familien og alt det løse. (som tager mere tid, end man regner med).

Jeg har mange bolde i luften, men alt er selvvalgt og jeg elsker det jeg laver. Jeg kan prioritere og rykke rundt som jeg vil, jeg bestemmer dagsordenen - men jeg bærer et kæmpe ansvar, hvor jeg ikke ønsker at skuffe folk, så trods frihed forpligter enhver beslutning. Og apropos prioritering glæder jeg mig til at kunne tage min første bytur i weekenden (det har jeg endnu ikke kunnet, grundet jeg har skulle arbejde alle ugens dage den sidste 1,5 måned).. Jeg kan allerede smage gin tonic, haha.

Jeg medvirkede i dag i et interview, som jeg glæder mig til kommer ud, for der fik jeg faktisk et super godt spørgsmål, der passer til ovenstående: " Hvad er det bedste råd, du vil give videre til andre?" " "Du er din største begrænsning: er der noget du gerne vil opnå, så tro først og fremmest 120 % på at du kan få det til at ske og begræns ikke dig selv udfra hvad andre synes. Vær villig til at betale prisen for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Jeg tror på dig!"


Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline