Header

Business & Blogging

VORES NYE TILTAG:

To kreative sjæle har de seneste par uger brygget på noget nyt og spændende - sammen. Et nyt koncept er hermed blevet stablet på benene, og jeg er så taknemmelig for at kunne præsentere dette i samarbejde med inspirerende @LOUISEMADSEN , som jeg på utrolig mange punkter beundrer!

Vi starter en serie på youtube ved navn "Kære Dagbog", som bliver et mix af jeres spørgsmål og vores egne meninger og erfaringer omkring specifikke emner. Alt I skal gøre er at indsende jeres spørgsmål til voresdagbog@hotmail.com inden den 14. juni, hvor vi optager første gang. I emnefeltet skriver du hvilket tema du har spørgsmål til, og vi har udvalgt følgende 3 temaer at fokusere på til de første 3 afsnit: 1. Kærlighed // 2. Drømme & Succes // 3. Selvtillid

Hver anden søndag kommer der et afsnit ud med Kære Dagbog, og første gang bliver den 18. juni! Vi har valgt at lave denne serie af flere grunde men overordnet for at gøre en forskel for andre! Måske har du det svært i skolen? Du ønsker fif til at opstarte egen virksomhed. Måske sidder du med en svær beslutning rent kærlighedsmæssigt, hvor vi kan bidrage med vores råd og erfaringer eller en helt 4. ting.

Jeg synes personligt noget 'magisk' opstår ved vores aldersforskel, for da er vi bedst muligt udrustet til at kunne besvare jeres spørgsmål ud fra to vinkler set med forskellige øjne. Vigtigst er at denne serie er for jer, så vi håber I kan lide den og vil være en del af den.

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline