Header

Business & Blogging

Location: Bali

Halløjsa fra varmen! At afslutte 2017 og starte 2018 på Bali er helt uvirkeligt. Hver morgen trækker jeg vejret dybt ned i maven og tænker over hvor taknemmelig jeg er for dette eventyr. Bali har en særlig betydning for mig, da jeg efterhånden har en del minder herfra, og i år viste paradiset sig at være basen hvor et nyt tiltag blev sået (dette ønske går ca 2-3 år tilbage).

Da jeg kastede mig ud som fuldtidsblogger ville jeg elske, hvis jeg kunne finde andre i branchen, der uddelte gode råd ift. måder hvorpå man bedre engagerer sit publikum, laver federe collager, redigerer billeder og video, får kontakt til PR-bureauer, kommer med til events, laver et professionelt mediekit, afrapporterer, hvordan affiliate links fungerer (og hvilke virksomheder der er gode), hvordan man kontakter virksomheder bedst muligt ift. samarbejde osv. Det har der helt sikkert været, jeg fandt desværre bare aldrig denne person, istedet har jeg tillært mig det hele gennem egen erfaring, og dét vil jeg dele med jer! Jeg opstartede min serie Business & Blogging, hvor jeg blev bekræftet i, at jeg ikke er alene om interessen for personlig branding online, og nu er jeg efter et par år i branchen klar til at dele alle mine guldkorn videre gennem workshops. Som start bliver det i fysisk form, hvor jeg selv er tilstede, og lokationen bliver København og Aalborg (Aarhus arbejder jeg på), men eftersom nogen allerede har givet udtryk for, at online kurser ville være fantastiske, er dette ligeledes på min to do liste (kommer på sigt).

Workshops & 1-1 session: Jeg arbejder på højtryk for at kunne stå klar med workshops i marts omhandlende personlig branding online og influencer marketing. Pt er jeg ved at stable et foredrag på benene i Aalborg og København, hvor jeg uddeler mine bedste råd og tips til de der vil slå igennem på SoMe og allerede fra midt januar opstarter jeg 1-1 sessions (januar er fuldt booket). Ved 1-1 session får du 100 % fokus, og inden vi går igang, får du tilsendt nogle spørgsmål som klæder dig bedst muligt på ift. at arbejde målrettet med en handlingsplan for din(e) platform(e). Du får de bedste redskaber, jeg har erfaret som værende altafgørende for ens gennemslagskraft på sociale medier og der er ligeledes mange guldkorn iblandt, som man ikke kan læse sig til. Jeg giver indblik i, hvordan du engagerer dit publikum, opbygger en større følgerscare, laver samarbejde med større influencers, bliver inviteret til events, gør dig synlig hos PR bueauer og generelt arbejder professionelt med dine platforme, som gør det muligt at tjene penge på din passion.

Jeg er så glad og taknemmelig for jer, der allerede har vist interesse og jeg glæder mig til at hjælpe de af jer, der gerne vil handle på jeres drøm om at blive en haj til personlig branding og storytelling og på sigt arbejde som professionel influencer.

Book din tid til 1-1 session her

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline