Header

Events

I tirsdags var jeg inviteret til den fineste lancering af Gigi Hadid's nye make-up linje i samarbejde med Maybelline, som blev afholdt på The Lab. Det var virkelig gennemført med en fin video introduktion lavet meget personligt af Gigi, hvor vi fik indblik i kollektionen der bygger på hendes jetsetter palette og looks 'east cost glam' eller 'west coast glow' (jeg afprøvede west coast glow) - for at få større forståelse omkring hendes tanker om kollektionen, kan du læse mere her.
Der var altså 'fri leg' med hendes produkter, og til de af jer, som følger mig på instagram, ved allerede, at jeg virkelig gerne vil blive bedre til beauty, så det var en fornøjelse at få hjælp, blive guidet og selvfølgelig alt sammen i hyggelige omgivelser. Hendes make-up er så flot og kan findes i matas her. Oh, og så fik vi lækker mad fra California Kitchen!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

This tuesday I was invited to the launch of Gigi x Maybelline in Copenhagen, and the products are really cool! At first we saw a video introduction where she gives insight and shares her thoughts about the collection and later we tried out the different looks. Read more about the whole collection here

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline