Header

Fashion

Contains affiliate links:
Look 1:
Dress Asos // Earrings Asos // Blouse H&M // Heels Asos // Socks Flamingo Ladies // Bags Gucci
Look 2: Earrings Asos // Blouse Mint&Berry // Heels Zalando // Skirt Miss selfridge
Look 3: Blouse Nelly Trend //
Skirt Miss selfridge // Heels Zalando // Clutch Missguided // Lipstick L'oréal
- - - - - - - - - - - -
STYLING

Look 1 er et mere klassisk outfit til nytår, hvor jeg vil tage blondeblusen under kjolen, således ærmerne udgør en fin detalje og dresser kjoler lidt op. Gucci tasken vil selvfølgelig være prikken over i'et, meeeen kjolen kan også styles med et andet cool bælte eller helt uden. De sorte stilletter vil være helt perfekte med de fine strømper fra Flamingo Ladie, og jeg er altid fan af løst hår, og vil style det lidt rodet. Til dette look vil jeg tilføje et par store ørenringe og gøre lidt ekstra ud af min make-up.
Look 2 og 3 er begge stylet med samme nederdel, men overdelene skaber 2 meget forskellige looks. Den hvide skjorte giver et klassisk look, hvor stilletterne komplimenterer et lidt mere nedtonet outfit (sammenlignet med look 3, hvor jeg synes stilletterne vil være en anelse for dominerende). Til look 2 vil jeg tilføje et par farvet øreringe eller en flot læbestift, evt. koral eller bordeaux. Til Look 3 elsker jeg, at outfittet er totalt "ALL IN" og 100 % nytår - og at det ikke er en kjole, men to dele! En rød læbestift, den ret blærede clutch og man er good to go til at poppe pagne kl 00.00, haha.

Lad mig høre hvad I tænker om stylingen, hvilke overvejelser i gør jer mht. outfit og om I allerede nu ved, hvad I skal have på? I denne video kan I se hvilke 2 kjoler, mit valg står mellem. Rigtig glædelig jul!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline