Header

Business & Blogging

Godaften kære du! Jeg er simpelthen så glad for alle de henvendelser jeg får for tiden fra folk, der synes jeg tager fine billeder og dermed nysgerrigheden omkring hvilket "udstyr" jeg bruger. Det skal altså lige tilføjes, at jeg på ingen måde er ekspert, jeg prøver mig lidt frem og finder så ud af de bedste indstillinger. Vigtigst for mig, da jeg skulle købe et nyt kamera var, at baggrunden kunne sløres, for jeg synes det er flot. Og der havde jeg så en veninde, jeg vil mene er ekspert (så til hende kan du stille alle de nørdede spørgsmål, jeg alligevel ikke kan svare på, haha). Geniet er @LinneaFunk, tjek hendes instagram ved navn linneafunks, wow right ;).

Til at skyde mine billeder på instagram:
der bruger jeg et Canon 70d med objektivet ved navn Sigma 50 mm f/stop 1.4 HSM ART (og til tider kommer et billede ind taget med min iphone 7).

Til at skyde video: Jeg bruger ovenstående kamera, hvilket dog ikke er helt oplagt grundet objektivet zoomer ekstremt meget ind, så er lidt på udkig efter et nyt objektiv til netop dette formål.

Til at skyde vlogs: Her har jeg netop købt et nyt Canon ved navn EOS M10. Dette valgte jeg, fordi der er "flip skærm", så man kan se sig selv, når man går rundt og snakker med sig selv ;).

Bonus info: Der er wifi i begge kameraer, hvilket vil sige, at du kan sende billederne/video til din mobil med det samme (skide smart).

NETOP KØBT! Jeg skal igang med at tage min youtube kanal til 'next level' (kan man overhovedet sige det, haha?), derfor har jeg investeret i en drone, wuhu! Jeg skal hente den i morgen, og fordi man netop kan have 1000 spørgsmål til hvilken man skal vælge (hvis man altså står og overvejer dette), så har butikken sagt ja til at medvirke i et interview, hvor deres eksperter fortæller mere om produkterne. Butikken er nemlig Droner.dk, så de ved alt inden for faget. Jeg har forhørt mig lidt ad og nåede frem til beslutningen om denne (av min arm, de koster - men til tider skal man investere i sig selv).

Jeg håber dette var en lille hjælp, og hvis der skulle være opstået nogle spørgsmål undervejs, må du endelig bare spørge løs! Hav en dejlig aften!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline