Header

Fashion, PARIS

Hej fra Paris! Jeg kan varmt anbefale at bo i Le Marais-kvarteret, hvor den smukke arkitektur og de charmerende små gader skaber rammerne for det man netop ønsker, når man tager til Paris. Caféerne ligger på hvert et gadehjørne, og som den 'insta-girl' jeg nu engang er, hvor man gerne vil have taget et par billeder eller 10 (det indrømmer jeg gerne, haha), så er området perfekt og meget instagrammable. I gå afstand ligger både Louvre museet, Notre Dame, eiffeltårnet, latiner kvarteret, triumfbuen og det parisisk svar på 'La glace' nemlig angelina Paris. Ligeledes er området spækket med den ene idylleriske café efter den anden, små hyggelige barer, teatre og meget mere.

Min kæreste og jeg elsker at opleve og opdage, når vi rejser, hvorfor jeg altid føler at vores rejser er længere, end de egentlig er (så dejligt). Zaedo er som jeg ekstremt eventyr-lysten, så vi er gode til at få set en masse og så han er genial til at finde de bedste spisesteder! Det bedste vi ved er sharing-food med en god flaske vin, og jeg tror faktisk, vi fandt det bedste sted i hele Paris! Le Mangerie serverer lækker tapas og har den hyggeligste kælder med små dunkle lamper og blomster, der vokser langs murene (dette ses ikke via hjemmesiden, og stedet + maden skal besøges). Et anderledes men lækkert sted er INKA, som kan minde lidt om PMY i DK. Så lækkert og smagfuldt! Snart kommer min lille guide til Paris.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hi from Paris! If you are going I can really recommend to stay at Le Marais! The architecture is amazing so are all the cafées which are located on every corner. Futhermore it is walking distance from both: Notre Dame, Eiffel Tower, Louvre, the Latin Quarter and arc de triumph. Next time I am going, I will stay there again! Soon my guide for Paris is online!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline