Header

Event, Fashion, Events

Halløjsa! Pressedagene er godt i gang, og i dag var jeg derfor forbi PR bureauet presskontakterna sammen med kære Nadialine. Det er altid super hyggeligt at være på besøg hos presskontakterna, da man føler sig hjemme og som var man blandt veninder. Stemingen er så afslappet, og alle der kommer forbi, falder man nærmest i snak med omkring "køkkenbordet".

Jeg blev særligt forelsket i den beige bluse, som er fra Zadigetvoltaire - og generelt er jeg tosset med alle de fine farver og print, som kommer på mode. Jeg havde totalt optur på, fordi jeg smagte en donut for første gang, haha (den var med nutella og smagte seriøst for vildt, halleluja)! Efter eventen snuppede Nadialine og jeg en kaffe og arbejdede lidt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hi! The pressdays have started, and today I visited presskontakterna agency with sweet Nadialine. I always feel like being surrounded by friends, when I visit them, because they are so kind. I totally fell in love with the beige shirt from zadigetvoltaire, and I love all the upcoming colors and prints! Today I tried a donut for the very first time, and it was soooo good haha. After the event Nadialine and I grabbed a coffee.

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline