Header

Travel & Getaways, REJSE TIPS

Året er snart omme, og fik du ikke helt rejst så meget, som du gerne ville? Selv elsker jeg at rejse, og 2017 bød for mit vedkommende på en masse spændende oplevelser, hvilket jeg bestemt også har i sinde, at 2018 skal! At rejse er at leve, men det kan koste dyrt, hvis Ikke man er god til sin research, eller kender til et par tricks eller to, når der skal bestilles flybilletter. Jeg rejser altid med Norwegian ungdom, som gælder til og med man er 25 år, altså UNDER26 (desværre). De har en del destinationer, hvor du kan spare mange penge på dine flybilletter - tjek destinationerne ud her og anvend kampagnekoden UNDER26 og de gyldne priser kommer frem ;). Trods ens kæreste eller veninde ikke kan benytte sig af fordelen ved Norwegian ungdom kan man jo stadig flyve med samme fly og spare penge på dine billetter, såfremt du er under 26. Der kommer en masse rejse-indlæg, som jeg virkelig glæder mig til at dele med jer, dog er det lidt farligt at læse med, for man får virkelig lyst til at rejse med det samme, haha.

Når uheldet er ude: Nu har jeg efterhånden rejst en del, og det er ikke altid gået lige smertefrit. Har du været udsat for forsinket eller aflyst fly, og faktisk helt uden at opleve nogen form for erstatning? Airhelp bliver din redning, for de hjælper dig med dine rettigheder og behandler dine sager, såfremt uheldet er ude! Ved at indgive en klage gennem dette link her (affiliate), har du muligheden for at blive godkendt til at få kompensation for tidligere rejser, og det gælder 3 år tilbage! Tænk hvis du endte med at have til en ny rejse ;)?

Pt har jeg flybilletter til 5 destinationer i 2018, og det skulle ikke undre mig, om noget gik galt - derfor er jeg stor fan af airhelp! Skal I ud at rejse i 2018? Snart laver jeg et post med de fedeste destinationer, som jeg vil elske at rejse til i 2018: de er totalt blogger- og instagram venlige, haha. Hav en skøn dag, i dag rejser jeg til Aalborg!


In 2017 I have been traveling a lot and when something goes wrong with the flights: if you have a cancelled or delayed flight during your travels, there is actually a possibility to use airhelp. They enforce your passenger rights and make sure you get your rightful compensation. They help you get money back 3 years in time and they handle everything as long as you provide them with some basic information - just sign up through this link here (Affiliate). Who knows, maybe you’ll be able to travel even more because of their help!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline