Header

Business & Blogging

I alle sammenhænge er det super vigtigt at pleje og udvide sit netværk, ligeledes når man gerne vil vokse sine sociale medier. Efter mine sessions oplever jeg gentagne gange, at folk er bevidst herom, men frygten modarbejder lysten. Inden for min branche kan det være alt fra første gang man skal til en event (hvem møder jeg, hvem kan jeg følges med, hvem skal jeg snakke med, hvad tænker folk?), eller generelt når man ér til events (hvordan indleder jeg en samtale, hvad skal jeg tale med folk om, hvordan falder jeg i snak med den ene person, der altid har inspireret mig, osv). Events er en god mulighed for at mingle og møde folk inden for samme branche, som måske er relevant at præsentere dig selv for, men har du svært ved smalltalk eller at rette henvendelse, så forbered dig hjemmefra og forsestil dig forskellige scenarier. Hvil i dig selv, stol på dig selv og vær åben: trust me, et smil gør en verden til forskel, så medbring dette og du vil garanteret gå fra din næste event med nye bekendtskaber og evt. den første kaffe-aftale i kalenderen. Måske møder du til din næste event en, du længe har fulgt, som du har bemærket også følger dig? Dét er en god indgangsviklen ift. at indlede en samtale, "Hey, endelig mødes vi" ;)!

Måden hvorpå jeg gennem de sociale medier udvider mit netværk er ligeledes ved at følge folk, der inspirerer mig, kommentere på deres billeder og generelt vise interesse i dem, der motiverer mig til at arbejde endnu hårdere med mine platforme, fordi de gør det super godt med deres. Man skal huske at give, før man kan 'få', og når man aktivt gør sig synlig ved at kommentere, er det efter min mening vigtigt, at man er oprigtig i sin fremtræden: brug tid på din kommentar, gør dem personlige og du vil opleve langt bedre feedback! Vær ikke så bange for at kontakte folk via instagram: et nej er ikke et nej for altid og et ja er jo fantastisk, men først må man række ud!

Der er mange måder at udvide sit netværk, vigtigst er at du opdager det du allerede har og benytter dig heraf. Til mine sessions giver jeg ligeledes redskaber hertil, samt indblik i hvorledes du kan nå endnu bredere ud. Dette åå måder de fleste ikke tænkte var muligt, eller generelt havde set som en mulighed. Sidder du pt med en udfordring ift. at føre en handling ud livet, fordi du mangler de rigtige kontakter? Brug dit netværk, der er altid nogen, som kender nogen, der kender dem du har brug for. Hvad venter du på? <3

Fotograf: Mathias Gade
Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline