Header

Business & Blogging
Halløjsa! Jeg sidder lige nu ved spisebordet med playlisten "piano dinner" på spotify i baggrunden - så afslappende og beroligende at arbejde til. Jeg har netop postet min nye video på kanalen, og jeg har en god fornemmelse i maven, en rar følelse i kroppen og faktisk sidder jeg med et smil på læben. I går delte jeg lidt tanker og frustrationer, uden at uddybe nærmere (her), men efter endelig at have lavet en video, jeg længe har haft på sinde, vil jeg alligevel uddybe, for jeg føler at der nu er "prikket hul på bylden" - ikke nødvendigvis et stort hul, men man skal starte et sted, og det gjorde jeg i dag.

Jeg har følt mig "kvalt": jeg føler, at jeg laver præcis det samme som så mange andre bloggere, jeg ser de samme kampagner rulle over skærmen, jeg har haft en følelse af tomhed ift konstant at have et brændende ønske om at skabe mere, bridrage med mere og skille mig en anelse mere ud, uden at føle, jeg gør det? Jeg har altid gået egne veje, og ad tilgroede stier opdager vi unikke steder og egenskaber, som den lige tiltrådte vej aldrig havde ført os til. Vi kan som mennesker meget mere, end vi overhovedet tør forestille os, men først skal vi overbevise os selv herom og holde fast i den tro, for den er sand! Den indre styrke er ikke altid lige gennemtrængende, men den er der, og den vil jeg arbejde endnu mere på skal skyde i blomst, for den har altid fulgt mig, men den seneste tid har den leget lidt gemmeleg ;).

Jeg har et brændende ønske om at afholde foredrag for at kunne hjælpe andre og dele ud af den viden og de erfaringer jeg har gjort mig inden for forskellige områder. Det er så småt begyndt at gå op for mig, at det er et ønske, jeg kan efterkomme ved at skabe et sådan univers på kanalen - selvfølgelig blandet med min interesse for modeverdenen og indblik i min dagligdag, hvor jeg tager jer med rundt. Jeg kan godt lide at gå forrest, give plads til andre og inspirere til at man skal forfølge sine drømme (det er sku benhårdt arbejde, men det er hele sliddet værd!)

Jeg har stadig så meget at lære, og jeg er stadig i en opstart ift for alvor at stable en stabil virksomhed på benene, dog har jeg meget at dele: emner jeg ville ønske andre havde delt, da jeg kastede mig ud i at være selvstændig og indblik i blog-verdenen og hvorledes den "fungerer".

Nu vil jeg slutte af og sige af hjertet tak til de kære mennesker, jeg har mig nær, som altid bakker mig op, og kæmpe tak til de af jer, der har lyst til at følge med, det betyder mere end I aner!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline