Header

Lifestyle

Mine søndage er hellige, og så dog. I dag har jeg to 1-1 sessions, og lidt regnskab der skal indhentes - men for Zaedo og jeg er vores søndag aften hellig sammen. For tiden synes jeg det er lidt hårdt at være i et forhold, hvor begge parter er selvstændige, da vi begge er meget fokuseret med hver vores virksomhed. Normalt arbejder Zaedo på sit kontor, men pt arbejder han som jeg hjemme, da han ved siden af virksomheden har et speciale der skal afleveres snart. Man er ikke helt nærværende og man ænser ikke hinanden på samme måde, og det er en balancegang jeg personligt ligger meget energi i at mestre, og det kræver ekstremt meget fra begge parter. I går havde vi en dejlig lang snak om det hele over et glas rødvin, og jeg er taknemmelig for at dele mit liv med en, hvor vi kan tale om alt og give hinanden plads.

Vi er rykket i 'midlertidig bolig'' på Frederiksberg (ca. et år), da hans lejlighed skal renoveres. Renoveringen er påkrævet af Frederiksberg kommune, og det er lidt frustrerende endelig at være flyttet sammen, hvor vi gerne vil indrette et hyggeligt hjem, men kun bor standby, for så investerer man ikke i det interiør man egentlig drømmer om. Alt er lidt halve løsninger, men vi prøver at gøre det så vidt muligt til vores hjem. De sidste flyttekasser er endnu ikke pakket ud, billeder er ikke kommet op på væggene og stuen føles tom og upersonlig, men at flytte ind og flytte sammen er en proces, og jeg prøver så småt at acceptere, at det hele nok først føles helt rigtigt, når vi flytter tilbage i den anden lejlighed. Den ved vi til gengæld præcis hvordan vi gerne vil indrette, hehe.

Vi har netop modtaget vores beton spisebord og fået hængt lidt ekstra opbevaringsplads op, og den 17. marts er min deadline ift. at være helt på plads, da jeg der skal holde min 25-års fødselsdag i lejligheden. I takt med at vi kommer mere på plads, viser jeg mere fra vores bolig her på bloggen. Hav en dejlig søndag!

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline