Header

Food & places to visit, Event

Jeg holdt i går en lille hyggelig fødselsdagsmiddag for mine veninder fra Aalborg, som de sidste par år har boet i KBH, og det er simpelthen så dejligt at være samlet igen. Eftersom det i dag er Valentines Day kørte jeg i går dette tema. Vi fik det lækreste mad fra The organic Boho, som er økologisk og kan fås glutenfrit. Den ligger lige ved kongens Nytorv og da jeg første gang blev præsenteret for maden til en event var jeg helt betaget af råvarerne og deres måde at udsmykke maden på, wow! Hvis du tjekker deres instagram ud, er du ikke i tvivl om, hvad jeg mener: @theorganicboho. Udover de veganske burgere fik vi 3 forskellige sideorders med dip (stegt blomkål, sweet potato og falafel), hvilket jeg synes er super lækkert ved siden af både burger, salater eller deres wraps. Se menuen her.

"The definition of boho (short for bohemian) is someone who doesn’t conform to society but cares about the environment and lives healthy and conscious life." - The Organic boho

Alt pynt er købt i 10'er (de havde alt i lyserøde afskygninger, eftersom det jo er valentine).

... Ingen fødselsdag uden kage! Da jeg i sidste uge jobbede den på Frederiksberg kom jeg forbi en forholdsvis ny cafe: @laparisienne_frederiksberg_. Her er indehaveren konditor og laver selv forskellige lækre kager, og jeg bestilte så en kage der skulle matche temaet, og jeg må sige de ramte plet ift. hvad jeg havde i tankerne, mums. Skal du have en kage til din næste event? Tjek deres facebook ud her. Vi fik en cheesecake med hvid chokolade og jordbær, og den smagte sååååå godt!

Bertels Kager:

Hvis ikke du kender til @bertelsalon, så er tiden nu kommet hertil, for de laver de lækreste cheese cakes i alverdens afskygninger. Vi fik en med chokolade/karamel og hold nu fast hvor var den lækker. Der smagte ét stykke altså af et til! Må I alle have en romantisk Valentines Day - jeg nyder min i selskab med veninder og Mr. Grey tonight ;).

Love, CC

Likes

Comments

YouTube
Charlotte Caroline