ANKOMMET TIL RHODOS

Hej fra varmen! Så kom der endelig lidt ‘ro på’, og pt sidder jeg på vores hyggelige altan og nyder den smukkeste udsigt udover havet her på Rhodos, alt imens jeg tænker over de mange oplevelser jeg har haft de seneste par uger. Jeg føler, at sommeren er fløjet afsted: Palma, Portugal, Ibiza, Cannes, Roskilde Festival, Tel Aviv, Skagen, Rhodos og direkte hjem til 2 eller 3 modeuger. Det har alt sammen været fedt i øjeblikket, men jeg savner faktisk også at komme tilbage til hverdagen, hvor jeg får set min kæreste igen (på 5 uger har vi set hinanden i 4 dage, hvilket har været dagene imellem rejser, hvor jeg hurtigt har været hjemme for at pakke om). Jeg glæder mig også til at “vende tilbage” til daglige opdateringer herinde og flere videoer her.

Jeg er på Rhodos med min familie, så den står faktisk på ren afslapning (ikke mere alkohol til mig, det har sommerens mange fester allerede sørget for). Mit fokus bliver derfor at vende tilbage til arbejde (blandt andet bloggen) og så skal jeg have læst 2 bøger om feng shui i henholdsvis hjemmet og ift. business (det kribler allerede i mig ift. at komme hjem og rykke rundt). Nu vil jeg hoppe ud og nyde det gode vejr igen.

Love, CC

Relaterede Indlæg:

Kjole Stine Goya // Sko H&M Hej venner, og glædelig påske (som for nogen er startet og for andre venter lige rundt om hjørnet). Jeg ville egentlig gerne have...