NYT PROJEKT I HJEMMET

Godmorgen fra altanen på Rhodos, hvor klokken nu er 08.35 og der er 27 grader (vi er en time foran DK). Flere år tilbage blev jeg præsenteret for Feng Shui af min mor, og allerede dengang syntes jeg, at det var spændende. Med årene har jeg lidt “glemt det” igen, men inden ferien besluttede jeg mig for, at der skal ske nogle ændringer i hjemmet (og dermed også i privat- og arbejdslivet, for det har indretning med Feng Shui ligeledes indvirkning på). Min mor har heldigvis nogle gode bøger, og ovenstående blev derfor læst på 2 dage og nu skal jeg igang med en ny der hedder ‘business Feng Shui’, dog har jeg tænkt mig at starte med indretningen i lejligheden så snart, at jeg er hjemme igen. Det er interessant, tankevækkende og ret skræmmende på én og samme tid at dykke ned i “dette univers”, for mange ting stemmer overens med indretning ift. hvordan virkeligheden ser ud for os pt. Man inddeler sin bolig efter et princip der kaldes bagua (se ovenfor). Hele lejligheden inddeles i 9 lige store dele og hvert område har sin egen betydning og relaterer til et område af sit liv. Vi er ret uheldige med placering af henholdsvis soveværelse, toilet og køkken når vi snakker Feng Shui, men heldigvis kan man gøre forskellige tiltag med sin indretning som supplerer for eventuelle mangler (alt dette kan man læse om i bøgerne samt hvad man ellers skal være opmærksom på). Det hele er så spændende, og endnu mere spændende bliver det at se virkningen, når først vi for alvor går igang derhjemme! Efter at have delt lidt på min story, er I en del, som har spurgt ind til bogen ovenfor, og den tilhører min mor, men jeg er sikker på, at biblioteket har en masse brugbare bøger, men støder du selv på ovenstående kan jeg på det varmeste anbefale at låne/købe den! Nu vil jeg hoppe ned og nyde morgenmad med familien.

Love, CC

Relaterede Indlæg:

Indlægget indeholder reklamelinks Da vi er ved at rykke rundt og falde lidt mere på plads herhjemme, har jeg naturligt lidt ekstra fokus på interiør for tiden. Mange af...
For tiden får jeg en del henvendelser på "diverse ting" fra vores stue (ja egentlig er den stadig ret basic og tom), men ikke desto mindre har jeg bemærket...
REKLAME FOR JOTEX Jeg har skaffet en lille rabatkode til jer, som giver 20% på hele hjemmesiden. Den gælder til den 19/5, så I kan shoppe amok de næste...