OUTFIT + INDBLIK I MIT ARBEJDE

Strik: Custommade // Skjorte: Oh! By Kopenhagen Fur // Bukser: Vintage // Taske: STAND official // Sadaler: (gave) Vero Moda (SS20, dropper omkring januar)

Reklame: cover: idealofsweden (brug koden charlottecaroline og få 20% indtil den 22/8)

I dag skød jeg en lille kampagne for idealofsweden, som jeg efterhånden har arbejdet med i lang tid, og istedet for “blot” at poste et billede, prøvede jeg i dag at bikse en lille video sammen, som I kan se her. Når man ligger ekstra tid og kræfter i sit arbejde er det virkelig rart, når det bemærkes og kommenteres – særligt i min branche, hvor jeg har et indtryk af, at mange tror ens arbejde er nemt og hurtigt overstået. Well it sometimes can be, og netop derfor er det rart, når I ser, at jeg prøver at gøre noget ekstra ud af det hele og ikke “nøjes med”. Anyways: jeg prøver at udvikle mig som så mange andre i sit erhverv, så jeg “tester” og holder ligeledes øje med, hvad I kan lide, hvad der virker etc. – ganske som en anden virksomhed er opmærksom på sine “forbrugere” – det kan lyde som en lidt firkantet sammenligning, men for dem, der endnu ikke har forstået at mit erhverv ér min business og det ér en seriøs foretning, så hjælper en sådan sammenligning til tider.

Hvordan ser en arbejdsdag ud hos mig? Apropos arbejde, så ønsker mange af jer at få større indblik i min hverdag og det arbejde, der ligger bag mine platforme – altså hvorledes en arbejdsdag ser ud hos mig, so here we go. Denne sætning vil I nok få hos alle i spurgte i branchen, men det er sandt: “ingen dage er ens”, derfor får i istedet et lille overblik over min dag i dag (som I morgen skiftes ud med en pressetur til Sverige). Jeg vågnede kl 07. og drak min kaffe, klokken 07.30 fulgte jeg op på forskellige briefs fra kunder, hvor jeg har en deadline på eksekvering i næste uge (plejer at få briefs i bedre tid haha), og herefter fik jeg sendt det sidste materiale til godkendelse hos en kunde, hvor jeg skal udgive et blogpost og nogle styling stories i start næste uge. Turen gik herefter over til posthuset for at hente pakken fra idealofsweden, som desværre var forsinket og jeg derfor skulle ud at skyde kampagnen i dag, eftersom den skulle eksekveres i dag (postes på mine kanaler). Kl 12.00 havde jeg et møde med “min træner” ift. at opstarte træning igen, som har været på pause de 2 sidste måneder, av min arm. Vi mødtes i Absalons kirken, hvor jeg ligeledes nød min frokost og har arbejdet indtil nu (15.45). Klokken 16 har jeg en aftale inden jeg får besøg fra Aarhus. Jeg mangler stadig at sende noget materiale til godkendelse, som jeg må lave i aften (dette grundet pressetur torsdag morgen-fredag, hvor der ikke bliver tid). That’s about it for today :)!

Love, CC

Relaterede Indlæg:

Anvend koden koden 405408 og få 30% på den dyreste vare (gælder ikke møbler eller i forvejen nedsatte varer).
Under modeugen blev der for alvor åbnet op for print, farver og sjove sammensætninger, og særligt de lyserøde toner var at spotte i flere kollektioner.