SHORTS & STYLINGER

Indeholder reklamelinks

Halløjsa! I dag tager jeg afsted på Roskilde Festival og nyder livet! I er en del som løbende har efterspurgt tips til forskellige shorts og hvordan jeg vil style dem. Jeg har nu fundet et lille udvalg, som jeg synes er super cool her til sommeren. Jeg synes sagtens man både kan style shorts til hverdag og fest, og skal man ud ville jeg style dem med et par stilletter.

1. her // 2. her

HOW TO STYLE

Dette sæt har jeg netop købt og tænker det er super fint med gule spidse stiletter. Hvis det skal være lidt mere nedtonet, så evt. nedenstående par.

1. her // 2. her // 3. her

1. her // 2. her

Dette sæt ville jeg style med et par af nedenstående sko:

1. her // 2. her // 3. her

1. her // 2. her // 3. her

1. her // 2. her

Love, CC

Relaterede Indlæg:

Anvend koden koden 405408 og få 30% på den dyreste vare (gælder ikke møbler eller i forvejen nedsatte varer).