VORES STUE

For tiden får jeg en del henvendelser på “diverse ting” fra vores stue (ja egentlig er den stadig ret basic og tom), men ikke desto mindre har jeg bemærket en øget interesse, hvorfor jeg nu laver et samlet indlæg med links og svar på jeres spørgsmål.

​Væggen er lavet af cphwalls, som særligt er rigtig dygtige til at skabe spil i væggen ved at blande forskellige farver, men eftersom vi blot ønskede at skabe mere ro og varme i stuen, er vi super glade for resultatet med “mokka”, som vi justerede lidt under blandingen. Bordet er fra handvärk og fås ligeledes i forskellige farver, men overvejer man at købe det, skal man blot huske dækkeservietter for at undgå mærker. Sofaen er fra IKEA, som man selv kan designe efter eget ønske her, betrækket kan tages af os vaskes eller udskiftes med en af de andre farver, hvis man træner til noget nyt. 

Bananplanten har jeg netop købt i Føtex på Frederiksberg til 159,- og krukken er købt i Høeg i Aalborg (på udsalg til 399,-).

Love, CC

Relaterede Indlæg:

Indlægget indeholder reklamelinks Da vi er ved at rykke rundt og falde lidt mere på plads herhjemme, har jeg naturligt lidt ekstra fokus på interiør for tiden. Mange af...
Godmorgen fra altanen på Rhodos, hvor klokken nu er 08.35 og der er 27 grader (vi er en time foran DK). Flere år tilbage blev jeg præsenteret for Feng...
Jeg bliver ofte spurgt hvilken læbestift jeg bruger, og faktisk varierer det lidt alt efter, hvad jeg skal - men det er selvfølgelig altid fra Maybelline. Nedenstående farver er...