ALENE TIL DUBAI

201810292011029334.jpg

Jeg er netop landet i Dubai, og for første gang er jeg rejst alene afsted. Jeg havde en ubeskrivelig lyst til at rejse til et varmt sted og egentlig bare pakke arbejdet ned i kufferten og smutte afsted. Forrige uge og næste uge var og er fyldt med aftaler i DK, derfor bød muligheden sig i denne uge. Jeg spurgte Zaedo om han ville med, (velvidende om, at han pt ikke kan rejse fra arbejdet), men han skulle have buddet. For et halvt år siden havde jeg måske ikke gjort det, men nu er der intet der føles mere naturligt end at rejse afsted alene.

Tidspunkter, hvor jeg er aller mest kreativ, er når jeg rejser, og jeg har en del arbejde der skal laves og forberedes, derfor er planen at nyde varmen om dagen, brainstorme på et nyt tiltag, forberede en kampagne for hele 2019 og bikse et foredrag sammen, som jeg skal afholde i Aarhus den 16/11 (hvis du er fra Aarhus håber jeg vi ses, det afholdes af beandheros).

Jeg er den vildeste natteravn, og jeg arbejder generelt godt om natten, hvor hverken mails/opkald eller beskeder forstyrrer. Når jeg arbejder passioneret omkring noget, glemmer jeg tiden og trætheden og heldigvis er jeg stadig god til at stå tidligt op (fordelen ved Dubai er at tage en lur i solen og samtidig arbejde produktivt, hehe).

Jeg er selv lidt overrasket over, hvor let jeg tager på det hele, men det føles bare så pokkers fantastisk og jeg kan mærke det er sundt for mig, fordi det gør mig glad og booster mit drive til at ville mere. Samtidig skal det tilføjes, at jeg selvfølgelig også glæder mig til de kommende rejser med Zaedo!

Mit bedste råd, hvis du overvejer at gøre det samme: just do it.

Love, CC

Travelw18Comment