Friday Feels & arbejdessnak

201804271816566194_sbig.jpg
201804271816509920_sbig.jpg
201804271816468433_sbig.jpg

BlazerEmporio Armani // DressProject Aj117 // Shoes Chanel // Bag Louis Vuitton

Så blev det fredag aften: Zaedo er i køkkenet og forbereder aftensmad alt imens jeg nyder et glas rødvin og indhenter lidt forsømt arbejde (som oftest plejer vi dog at lave maden sammen, men jeg ville gerne lige nå det sidste). Ved siden af mine platforme, har jeg pt en del kunder gennem min konsulent virksomhed, så aftenerne bliver taget ekstra meget i brug til at udfolde mig kreativt i mit eget univers. Jeg har netop åbnet op for 3 dage med nye tider til mine 1-1 sessions her, for om ganske kort tid smutter jeg til Franking og Helsinki med kunder gennem bloggen og derefter går turen videre til LA med Zaedo, så det er selvfølgelig muligt med FaceTime opkald gennem en session, men ønsker man fysisk fremmøde, gælder tiderne for næste uge. Rent praktisk hjælper jeg virksomheder med at skabe en identitet online og samtidig er det mig, som sørger for at lave rette content til den online strategi, jeg har lagt. Jeg tager kun ganske få større kunder ind gennem konsulentvirksomheden, da jeg gerne vil have fokus på at udvikle mit eget brand, men samtidig gør jeg det også for fortsat at kunne være selektiv med samarbejdspartnere gennem mine platforme, for jeg vil gerne være selektiv med ro i maven (set udfra et økonomisk perspektiv). Jeg takker kun ja til brands som er et super godt match og ligeledes fokuserer jeg på længerevarende samarbejde, hvor det rent faktisk er muligt at opbygge en relation. Jeg elsker derfor balancen jeg har fået skabt mellem konsulent virksomheden og mit eget brand, hvor jeg aldrig skal gå på kompromis med mine værdier, hvor troværdighed er særlig vigtig for mig.

Helt firkantet: jeg oplever til tider influencers, der siger ja til et samarbejde, som ikke er et særligt godt match og hvor man måske har lidt svært ved at gennemskue troværdigheden, blot fordi man gerne vil tjene lidt ekstra penge, og der vil jeg aldrig bevæge mig hen (giver det mening)? Jeg håber alle kan mærke oprigtigheden, når jeg har et samarbejde, for det er benhårdt arbejde at få tingene til at køre rundt, når ikke man bare siger ja til alt der kommer ind.

Jeg har 4 videoer, som ligger klar til at blive redigeret og færdigklippet, så snart kommer der nyt ud på kanalen her. Tak fordi I følger med, jeg håber ovenstående gav mening ift. hvorfor jeg vælger og handler, som jeg gør! :) Jeg ønsker jer alle en dejlig weekend :)

Love, CC

my voicew18Comment