Jeg drømmer om

201804231639410135_sbig.jpg

Jeg har altid haft skyhøje ambitioner, 17.000 ideer til start-ups og ca 20 bolde i luften samtidig, og trods jeg elsker tingene som de er nu arbejder jeg dagligt på at være taknemmelig for tilværelsen og elske nuet præcis som det er - og vigtigst af alt at nyde det hele foruden at tage noget forgivet. Kender I til følelsen af at arbejde så målrettet efter noget, at man undervejs fx kan være frustreret over manglende fremdrift, så man faktisk helt glemmer at være glad i dag, lige nu? Jeg er begyndt at øve mig på at give slip, ikke at sammenligne mig med andre (overhovedet) og så fortælle mig selv, at alt er godt, at der er en mening med tingene og jeg er det helt rigtige sted i livet lige nu. Når man mestrer at finde ro indefra og finde glæde i selv de bitte små ting, så er livet fedt! Jeg bliver glad og føler et naturligt overskud - men det kræver øvelse, en øvelse jeg har indset er ekstremt vigtig for ikke at miste mig selv i et online univers, hvor alle måles udfra følgere, likes, kommentarer osv.

Når ovenstående er sagt, så kommer næste "øvelse", nemlig at turde drømme foruden janteloven i baghovedet - og så rent faktisk turde sige dem højt og overbevisende! Igen har jeg en masse drømme, så nu kommer der lige et bette udpluk - nogle en anelse mere realistiske end andre, men der skal være plads til dem alle ;)!

JEG DRØMMER OM:

At starte mit eget tøjbrand

At tage 1 år ud af kalenderen og rejse rundt med Zaedo

At købe en vanvittig lækker lejlighed uden at kigge på prisen (fordi det kan jeg selvfølgelig en dag)

At holde foredrag i hele Danmark

At blive det vildeste overskudsmenneske, der altid er på forkant med mit momsregnskab

At slå igennem internationalt og lave fede kampagner rundt i verden

At medvirke i et tv-program, hvor jeg giver et ærligt og sandfærdigt indblik i branchen

At lave en virksomhed, der sælges for et tocifret millionbeløb (har overvejet en App, det kunne jeg ikke finde ud af, jeg tænker stadig).

At komme ind på Tv- og medietilrettelægger uddannelsen og efterfølgende lave mit eget talkshow

At lave design samarbejde med nogle cool brands

At finde ro, glæde og taknemmelighed i mit liv, hver dag.

... og 17.000 andre ting ;)

Hvad drømmer du om?

Love, CC

my voicew18Comment