LÆR MIG BEDRE AT KENDE

God tirsdag morgen! I sidste uge besluttede jeg mig for, at jeg i denne uge ville give større indblik i mit liv og dermed også større kendskab til mig - herunder indgår altså både fortid, nutid og fremtid. Det håber jeg, I vil tage godt i mod! Det bliver selvfølgelig mixet med fashion. Jeg præsenterer først "min tidslinje", der for mange lyder forvirrende, eftersom den indeholder en del bopæl-skifte mellem Aalborg-København: men jeg er klar til at tage dig med på min rejse, så hvis du vil med: let's go!

Jeg er fra Jylland, nærmere fra en lille by ved navn Egense, der ligger 25 km fra Aalborg. Jeg gik på en lille friskole ved navn Egense Friskole fra 0-7. klasse, hvor vi i alt var 56 elever, bum! 8.+9. klasse foregik på en privat skole i Aalborg ved navn Skipper Clement! Herefter troede jeg, at jeg var efterskole-typen, det kapitel er hurtigt afsluttet, for det var jeg så ikke. Direkte videre på gymnasiet røg jeg, og valget endte på Aalborg Katedralskole! I 2. g hjalp mine forældre mig med at flytte hjemmefra, eftersom jeg dansede stort set hver dag, også til sent om aftenen (meget transport hver dag, flere timer i bus - og når ja: de gik sådan ca én gang i timen, og stoppede med at køre efter kl. 18, så mine forældre lavede stort set ikke andet end at køre og bringe mig konstant). 17 år, egen lejlighed og fast menu på avo-madder og havregryn!

Vi springer videre til en afsluttet gymnasietid der bød på en nyt kapitel med danseuddannelse i Aarhus, så i 2012 påbegynder jeg mig en ny "hobby" kaldet - "jeg-bor-i-en-taske" (fra 2012-2017 har jeg haft ca et år med fast bopæl, ellers har jeg altid skulle have 17.000 ting med mig, fordi jeg næsten aldrig var hjemme). Pendlerlivet kørte bogstaveligtalt: bopæl i Aalborg, danseuddannelse i Aarhus (dagligt) og undervisning i dans i Randers - nye drømme formede sig, og ønsket om at flytte til KBH blev i sommeren 2013 en realitet, jamen Go'dav' do - jyden her møder boligmarkedet og flytter 3 gange på under et år - inden basen igen rykkes til Aalborg af personlige årsager (en ekskæreste der ikke ønskede at bo i KBH).

Sidenote: Da vi flyttede tilbage til Aalborg opstartede jeg faktisk en blog, men hurtigt droppede jeg ideen igen, fordi jeg længe havde arbejdet på mit eget taskebrand (det kommer i et af mine andre indlæg senere på ugen), og det opslugte min tid!

Jeg var ikke heeeelt færdig med KBH og søger ind på KEA, for at udleve "taskedrømmen", og jeg tror inderligt på, at jeg da kommer ind, så jeg får fikset mig en studiebolig (host, man skal dokumentere, at man går på et studie for at bo i en studiebolig), og tror I ikke jeg i sommeren 2015 får mig en lang næse, da alt falder til jorden med beskeden om, at jeg ikke er kommet ind?! Kort: jeg er knust, jeg er nede og jeg er røv-nedern at være i selskab med, for drømmen om at flytte tilbage til KBH føltes i øjeblikket meget langt væk. Skæbnen vil, at min veninde samme dag skriver, om jeg har hørt om dagshøjskolen VERA: "skole for kunst og design"?! Den anses som værende springbræt til KEA, hvorfor man næsten er sikret at kunne blive optaget efter skolegang på VERA. Lidt research, et par opkald til højskolen og ca 2 timer senere har jeg taget beslutningen om, at jeg starter på skolen pr 15. august (jeg fik beskeden fra KEA den 31. juli, og studieboligen i KBH var ledig den 1 september), men den 13. august flyttede jeg ind hos nogle venner, den 15 august mødte jeg op på skolen og en uge senere fik jeg job i tøjbutikken Baum und Pferdgarten - livet i KBH er officielt startet (igen).

Vi skriver nu start 2016, og min 1/2 års skolegang på VERA er slut. Min daværende kæreste og jeg havde langdistance, og egentlig var der bare ikke så meget, der var så super fedt. 1-2-10, jeg flytter tilbage til Aalborg, hvor jeg 14 dage efter min "hjemkomst" arrangerer mit første blogger event og får stablet egen event virksomhed ASIGHT på benene, laver 3-4 events om ugen, får praktikant, afholder stort lancerings event osv (det kommer i et af mine andre indlæg senere på ugen).

Jeg var inden for det sidste halve års tid begyndt at blogge mere og mere, og det blev mødt af mange 'sjove' reaktioner fra venner - nogle positive, andre meget skeptiske, hvilket mest af alt nok omhandlede manglende viden om "feltet", men jeg fulgte mine interesser, og det er jeg så glad for den dag i dag.

Månederne flyver afsted, ASIGHT kører og tager mit fokus, jeg får kontor og rykker videre på en større kontorplads ved Aalborg havn, alt sammen imens jeg virkelig savner at bruge min energi på mine platforme. Samtidig føles det på hjemmefronten ikke helt så godt, vi springer detaljerne over og jeg når frem til beslutningen om at gå fra min daværende kæreste i august, jeg flytter hjem til mine forældre igen og har nogle ekstremt hårde måneder, hvor virksomheden vokser, jeg får kunder, afholder kæmpe lancering, og egentlig er der ikke tiden til at være nede og bearbejde den sorg, der konstant banker på døren. Jeg begynder at besøge alle mine veninder i københavn mere og mere, og i februar 2017 flytter jeg igen til KBH med ny adresse på Bredgade! (5 min fra Kongens Nytorv).

Jeg følte at dette var starten på et nyt kapitel, hvor jeg ville koncentrere mig om de ting, jeg virkelig var passioneret omkring! Derfor omstrukturerede jeg, og ASIGHT tog jeg derfor som en lærerig og brugbar process, hvilket har styrket mine kompetencer på eventfronten - jeg tog 'uddannelsen' innovative event management, og når jeg i dag holder events, er det istedet mig som blogger, der afholder disse, da jeg har valgt at ligge ASIGHT på hylden (som sagt kommer der er et andet indlæg senere på ugen).

Jeg har nu i knapt et lille års tid arbejdet meget målrettet med mine platforme, og er signet hos SMAC Agency. Det er benhårdt arbejde, og jeg elsker, hvad jeg laver! Jeg vil utrolig gerne afholde foredrag og uddele viden inden for blogging, sociale medier og personlig branding, hvilket det allerede tyder på nu ligger inden for den nærmeste fremtid!

Jeg bor stadig på Bredgade, men flytter i start 2018 ud på Frederiksberg med min "nye" kæreste, som jeg har været sammen med i knapt et års tid. Han er btw min bedste ven gennem 4 år, men den historie må I have til gode! Tak fordi I læste med (wow en lang smørre). Mine næste posts er på ingen måde så lange, haha. Hav en dejlig dag!

Love, CC