MIN BILLEDVÆG

Indlægget indeholder reklame for desenio.dk

Koden charlottec30 giver 30% fra den 12-14. januar 2021 - koden gælder dog ikke på rammer og plakater som indgår i kategorien “personlige plakater og handpicked”.

Ikke-navngivet-3.jpg
Ikke-navngivet-2.jpg
Layout i photoshop - målene er mål på rammerne og ikke plakaterne..

Layout i photoshop - målene er mål på rammerne og ikke plakaterne..

Første step var, at jeg lavede et “layout” i photoshop, for at se om plakaterne og mikset af rammer passede sammen (hvide og eg). Herefter legede jeg lidt med størrelsen på plakaterne, så de ikke nødvendigvis fyldte rammerne helt ud - dette for at skabe mere luft i min billedvæg.

Mål på plakater:

Mål på plakater:

1. her (21x30) // 2. her (21x30) 3. her (30x40) // 4. her (30x40) // 5. her (30x40) // 6. her (21x30) // 7. her (30x40) // 8. her (30x40) // 9. her (21x30)


Jeg spurgte min agent tilbage i oktober, om vi kunne prøve at lave et samarbejde med Desenio, fordi jeg elsker deres udvalg, og allerede havde udset mig et par favoritter. Jeg ville utrolig gerne dele “projektet” med jer, og tænkte derfor at et samarbejde kunne være lidt hyggeligt for både mig og jer, hehe. Den tanke blev jeg heldigvis bekræftet i efter min afstemning “vil i se projekt billedvæg”: det var der stor enighed om, at I gerne ville. Jeg skulle egentlig ikke lave et blogindlæg ifm. samarbejdet, men tænkte det var en lidt større hjælp at kunne finde tilbage til indlægget, klikke sig direkte ind på billederne + se størrelse osv på henholdvis plakater og rammer. Om ikke andet for at finde lidt inspiration? Umiddelbart synes jeg sagtens væggen kan klare flere plakater, hvilket jeg derfor løbende komme til at tilføje flere af.

Love, CC