Selvstændig (3-4 år senere).

201705101126471714_sbig.jpg

Lad mig dele en "lille" historie, nogle tanker og en ret dejlig nyhed!

Jeg skal være forsvarsadvokat, eller...

Jeg har altid været fascineret af jura, og havde indtil 3. G egentlig troet, at det var denne vej, jeg skulle gå. Siden jeg i 2012 gik ud af gymnasiet fandt jeg ud af, at det egentlig slet ikke var mig, og heldigvis har jeg de mest fantastiske forældre, der bakker mig op i mine ideer og tiltag (også mine til tider ret så vanvittige ideer, som fx at drage til Kina fordi jeg var fast besluttet på, at jeg skulle starte eget taskebrand, hvilket jeg arbejdede på et års tid for at finde ud af, at det ikke var det, jeg skulle).. Tanken om, at man kan skabe en hverdag, hvor man er sin egen chef og faktisk laver noget, man oprigtigt elsker, det var ikke en tanke der strejfede mig i gymnasiet, men da jeg kom ud "i den store hvide verden", hvor alle mulighedernes døre stod åbne, fandt jeg hurtigt ud af, hvad det var, der drev mig.

Nu skulle jeg faktisk tage stilling til, hvad jeg ville - og med det mener jeg ikke "nå, hvilken uddannelse vil du så tage", hvilket jeg ofte oplever folk fremstiller som værende eneste mulighed, når man skal tage beslutningen om, hvad man vil med sit liv. Det jeg ville var at blive inspireret i min hverdag, afslutte dagen glad og beriget og føle, at jeg var stolt af mig selv, fordi jeg bruge min tid på noget, som fyldte mig med glæde.

Personlig og økonomisk frihed...

Begge mine forældre er den dag i dag selvstændige, hvilket de ikke altid har været. Jeg tror bestemt på, at man i sin opvækst kan være præget af en bestemt tankegang fra sine forældre - ikke nødvendigvis, men ihvertfald tænkte jeg efter gymnasiet meget anderledes end mange af mine venner og veninder, og forståelse omkring min tankegang føler jeg til tider først, jeg møder den dag i dag, fordi jeg 3-4 år senere som selvstændig først nu kan vise "konkrete resultater". Lad mig uddybe: at følge sit hjerte og en indre passion for noget fører ikke altid (som start) til penge, så at vælge en anderledes og mere kreativ sti forstår jeg godt, at folk "udefra" kan have svært ved at forstå og se meningen med - men personligt har jeg det sådan: deres tab ikke at se hvilken vidunderlig sti dette er, for for enden venter noget endnu mere unikt - personlig og økonomisk frihed (okay, den økonomiske frihed arbejder jeg stadig på haha, men den personlige frihed er opnået, og det er jeg virkelig stolt af, for det er uerstatteligt).

MIT EGET, FULD TID!

Som tidligere nævnt i mit indlæg succes, er vejen dertil på ingen måde nem. Jeg har også dage, hvor jeg ikke kan tænke for bare frustration, men igen vælger jeg selv hvordan jeg håndterer modgang, og det er der heldigvis også stor læring i. Sideløbende med mine mange ideer og projekter har jeg haft arbejde, som sikrede mig en indkomst - jeg bliver nemlig til tider også sulten, og synes også det er ret lækkert at have tag over hovedet, så penge skulle der til. Hele tiden forestillede jeg mig, hvor fantastisk det ville blive den dag, hvor jeg kunne arbejde på mit eget 24/7, og hele tiden har jeg haft troen på, at den dag ville komme. Den dag ér nu kommet, og pr. 1/8-2017 kan jeg stå op hver morgen og arbejde med content via mine platforme og booste mit eget brand. Jeg behøver ikke længere tage kunder ind for at booste dem, nu: 4 år senere er det blevet min tur til at føre mine drømme ud i livet, og dét glæder jeg mig vanvittig meget til. Hvad dette helt præcist betyder og indebærer kan jeg fortælle mere om, når jeg er hjemme fra Italien d. 22. maj, hvor jeg skal underskrive en spændende kontrakt.

Keep fighting for your dreams, hon. En drøm, tålmodighed, tro, ihærdighed, viljestyrke, hårdt arbejde og et fucking drive. Jeg har gjort det, og jeg ved dette nye spændende kapitel er første step på vejen mod noget endnu større, for man skal aldrig blive doven og læne sig tilbage. Jeg er meget taknemmelig, og jeg håber at kunne inspirere dig til at gå efter mavefornemmelsen og knokle for dine drømme her i livet! Dette kommer jeg til at fokusere meget mere på ovre på min youtube kanal, her.

Love, CC

201705101126469684_sbig.jpg